Skip to content
Etusivu Alueet Kohteet Yläkiventie 9

Yläkiventie 9

Helsinki, Myllypuro
 • Korkea
 • Erinomainen (kiinteistön yleinen taso)

Talon varustetaso

Kohteessa on seuraavat palvelut
 • Hissi
 • Pesutupa
 • Sauna
 • Asuntotyyppi Yksiö , Koko 24 Neliömetriä , Vuokra 548 Euroa
 • Asuntotyyppi Yksiö , Koko 25 Neliömetriä , Vuokra 570 Euroa
 • Asuntotyyppi Kaksio , Koko 39 Neliömetriä , Vuokra 728 Euroa

Uusia opiskelijakoteja Myllypuroon joulukuussa 2022

Myllypuroon osoitteeseen Yläkiventie 9 valmistuu joulukuussa 2022 uusia opiskelijakoteja. Puolen kilometrin päähän Metropolian kampukselta ja Myllypuron metroasemalta valmistuvaan taloon tulee 54 yksiötä ja 5 kaksiota (kaksiot vuokrataan perheasuntoina).

Yksiöt ovat kooltaan 24-25 neliötä ja kaksiot 39 neliötä. Asunnoissa on vaaleat seinät ja vinyylilankkulattia. Keittiökaapisto on valkoinen, välitilassa on harmaan sävyinen alumiinilevy ja työtaso on rosterinen. Kylpyhuoneen seinät on laatoitettu kahdella harmaan sävyllä ja lattialaatta on musta. Kaikissa asunnoissa on valmiina astianpesukone.

Seitsemänkerroksisen talon ensimmäisestä kerroksesta löytyy maksutta käytettävä pesutupa, pyörävarasto sekä asunnoittain numeroidut varastokopit. Ylimmässä kerroksessa on asukassauna, kerhotila ja kattoterassi. Kiinteistöön ei kuulu autopaikkoja.

Yläkiventie 9 sijaitsee noin 500 metrin päässä Myllypuron metroasemasta, ostarista sekä Metropolian kampuksesta. Kampuskeskittymästä löytyy lisäksi Stadin AO sekä myöhemmin myös Helsingin uusi kielilukio. Hoasin taloja alueelle valmistuu yhteensä neljä, joten Myllypuroon on syntymässä iso opiskelijaelämän keskittymä.

Metron ja bussilinjojen ansiosta liikkuminen Myllypuroon ja sieltä pois on erittäin kätevää. Matka Helsingin keskustaan kestää metrolla vain 17 minuuttia, Itäkeskuksen suureen palvelukeskittymään on minuutin matka ja Kallion menot saavuttaa 13 minuutissa. Yöbussit kulkevat keskustasta Myllypuroon noin 25 minuutissa. Metroasemalta kulkevalla bussilla 506 matkaa Viikkiin on vain 8 minuuttia, Arabiaan 19 ja Kumpulan kampukselle 22. Liikuntamyllyn viereiseltä pysäkiltä kulkee bussi 561, joka vie mm. Malmin asemalle 11 minuutissa.

Myllypuron ostarilta löytyy kaksi hyvänkokoista ruokakauppaa. Itäkeskuksen kauppakeskus Itis tarjoaa laajan valikoiman kauppoja ja ravintoloita sekä vapaa-ajan palveluita. Itäkeskus sijaitsee alle kahden kilometrin päässä, joten metron lisäksi sinne pääsee kätevästi myös kävellen tai pyörällä.

Myllypuron ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet ovat erittäin hyvät. Liikkuja voi suunnata esimerkiksi liikuntapuistoon, Pallomyllyyn, Arena Centeriin tai Liikuntamyllyyn. Alueelta ja sen lähistöltä löytyy paljon ulkoilureittejä ja kävelylle voi suunnata lähimmillään viereiseen Alakivenpuistoon. Hyviä ulkoilukohteita ovat myös esimerkiksi Hallainvuoren alue Viikin suunnassa tai Mustavuoren luonnonsuojelualue Vuosaaressa.

Yläkiventien asunnoissa lämmitys sisältyy vuokraan lukuun ottamatta kylpyhuoneen sähköistä pyyhekuivainta.

Perustiedot

Perusparannusvuosi
-
Rakennusvuosi
2022
Viihtyvyyskorjausvuosi
-
Hissi
Kyllä
Internet
Sisältyy vuokraan
Lämmityskulut
Sisältyy vuokraan
Vesimaksut
Sisältyy vuokraan
Asuntoja vaihto-opiskelijoille
Ei
Pesutupa
Kyllä
Sauna
Kyllä

Turvallisuus

Asukasarviot

4/5 Yleisarvosana
4/513.2.2023
Ihanat uudet asunnot, mahtava sijainti ja sopivan kokoinen asunto yhdelle hengelle asuttavaksi. Todella hyvä äänieristys. Ainoa miinus tulee pienestä jääkaapista ja pakastimesta, erityisesti jääkaapin olisin toivonut olevan normaalikokoinen, vaikka se veisi vähän pois säilytystilasta, jota on runsaasti.
 • Arvioi kotikiinteistösi yleistunnelmaa, vuokratasoa, sijaintia ja kuntoa. Kirjoitathan arviosi joko suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Älä laita tekstiin sellaisia tietoja, joista sinut saattaa tunnistaa, esimerkiksi asunnon numeroa. Koska arviot lähetetään anonyymisti, tarkistamme kaikki saadut arviot ennen niiden julkaisua.

  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  Tee asuntohakemus