Skip to content
Etusivu Kohteet Myllymatkantie 7

Myllymatkantie 7

Myllypuro, Helsinki

Talon varustetaso

Kohteessa on seuraavat palvelut
 • Hissi
 • Internet: DNA
 • Pesutupa
 • Remontoitu tai uusi
 • Sauna
 • Kerhotila

Täytä asuntohakemus

Asuntoa voit hakea asuntohakemuksella heti, kun opiskelupaikkasi on varmistunut. Hakemus on voimassa kolme (3) kuukautta jättöpäivästä. Lisätietoja hakemisesta Hoasille.

Asuntohakemus

Kohteen asunnot

Yksiö
63 kpl
25 - 25,5 m²
540 - 571 €/kk
Kaksio
10 kpl
40,5 - 42 m²
687 - 732 €/kk

Uusia opiskelijakoteja Myllypuroon joulukuussa 2022

Myllypuroon osoitteeseen Myllymatkantie 7 valmistuu joulukuussa 2022 uusia opiskelijakoteja. Kilometrin päähän Metropolian kampukselta ja Myllypuron metroasemalta valmistuvaan taloon tulee 63 yksiötä ja 10 kaksiota (kaksiot vuokrataan perheasuntoina).

Yksiöt ovat kooltaan 25-25,5 neliötä ja kaksiot 40,5-42 neliötä. Asunnoissa on vaaleat seinät ja vinyylilankkulattia. Keittiökaapisto on valkoinen, välitilassa on harmaan sävyinen alumiinilevy ja työtaso on rosterinen. Kylpyhuoneen seinät on laatoitettu kahdella harmaan sävyllä ja lattialaatta on musta. Kaikissa asunnoissa on valmiina astianpesukone.

Seitsemänkerroksisen talon ensimmäisestä kerroksesta löytyy maksutta käytettävä pesutupa, pyörävarasto sekä asunnoittain numeroidut varastokopit. Ylimmässä kerroksessa on asukassauna, kerhotila ja kattoterassi. Kiinteistöön kuuluu viisi vuokrattavaa autopaikkaa.

Myllymatkantie 7 sijaitsee noin kilometrin päässä Myllypuron metroasemasta, ostarista sekä Metropolian kampuksesta. Kampuskeskittymästä löytyy myös Stadin AO sekä myöhemmin myös Helsingin uusi kielilukio. Hoasin taloja alueelle valmistuu yhteensä neljä, joten Myllypuroon on syntymässä iso opiskelijaelämän keskittymä.

Metron ja bussilinjojen ansiosta liikkuminen Myllypuroon ja sieltä pois on erittäin kätevää. Matka Helsingin keskustaan kestää metrolla vain 17 minuuttia, Itäkeskuksen suureen palvelukeskittymään on minuutin matka ja Kallion menot saavuttaa 13 minuutissa. Yöbussit kulkevat keskustasta Myllymatkantien lähimmälle pysäkille noin 20 minuutissa. Talolta 500 metrin päässä olevalta bussipysäkiltä kulkee linja 506, jolla matka Viikkiin kestää vain 6 minuuttia, Arabiaan ja Kumpulan kampukselle noin 20 minuuttia. Bussit vievät kätevästi myös esimerkiksi Malmin asemalle ja ilman vaihtoja pääsee vaikka Vantaan Jumboon tai Myyrmäkeen asti.

Läheltä löytyy pieni korttelikauppa ja ostarilta kaksi suurempaa ruokakauppaa. Kahden kilometrin päässä sijaitseva Itäkeskuksen kauppakeskus Itis tarjoaa laajan valikoiman kauppoja ja ravintoloita sekä vapaa-ajan palveluita. Myös Viikissä sijaitseva Prismakeskus on hyvin saavutettavissa bussilla tai pyörällä.

Myllypuron ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet ovat erittäin hyvät. Liikkuja voi suunnata esimerkiksi liikuntapuistoon, Pallomyllyyn, Arena Centeriin tai Liikuntamyllyyn. Alueelta ja sen lähistöltä löytyy paljon ulkoilureittejä. Hyviä ulkoilukohteita ovat esimerkiksi Hallainvuoren alue vain noin kilometrin päässä Viikin puolella tai Mustavuoren luonnonsuojelualue Vuosaaressa.

Myllymatkantien asunnoissa lämmitys sisältyy vuokraan lukuun ottamatta kylpyhuoneen sähköistä pyyhekuivainta.

Perustiedot

Internet-palveluntarjoaja
DNA
Energialuokka
B
Perusparannusvuosi
-
Rakennusvuosi
2022
Viihtyvyyskorjausvuosi
-
 • Arvioi kotikiinteistösi yleistunnelmaa, vuokratasoa, sijaintia ja kuntoa. Kirjoitathan arviosi joko suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Älä laita tekstiin sellaisia tietoja, joista sinut saattaa tunnistaa, esimerkiksi asunnon numeroa. Koska arviot lähetetään anonyymisti, tarkistamme kaikki saadut arviot ennen niiden julkaisua.

  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.