Skip to content
Etusivu Alueet Kohteet Myllymatkantie 7

Myllymatkantie 7

Helsinki, Myllypuro
 • Korkea
 • Erinomainen (kiinteistön yleinen taso)

Talon varustetaso

Kohteessa on seuraavat palvelut
 • Hissi
 • Pesutupa
 • Sauna
 • Asuntotyyppi Yksiö , Koko 25 Neliömetriä , Vuokra 560 Euroa
 • Asuntotyyppi Yksiö , Koko 25.5 Neliömetriä , Vuokra 571 Euroa
 • Asuntotyyppi Kaksio , Koko 40.5 Neliömetriä , Vuokra 707 Euroa
 • Asuntotyyppi Kaksio , Koko 42 Neliömetriä , Vuokra 732 Euroa

Uusia opiskelijakoteja Myllypuroon joulukuussa 2022

Myllypuroon osoitteeseen Myllymatkantie 7 valmistuu joulukuussa 2022 uusia opiskelijakoteja. Kilometrin päähän Metropolian kampukselta ja Myllypuron metroasemalta valmistuvaan taloon tulee 63 yksiötä ja 10 kaksiota (kaksiot vuokrataan perheasuntoina).

Yksiöt ovat kooltaan 25-25,5 neliötä ja kaksiot 40,5-42 neliötä. Asunnoissa on vaaleat seinät ja vinyylilankkulattia. Keittiökaapisto on valkoinen, välitilassa on harmaan sävyinen alumiinilevy ja työtaso on rosterinen. Kylpyhuoneen seinät on laatoitettu kahdella harmaan sävyllä ja lattialaatta on musta. Kaikissa asunnoissa on valmiina astianpesukone.

Seitsemänkerroksisen talon ensimmäisestä kerroksesta löytyy maksutta käytettävä pesutupa, pyörävarasto sekä asunnoittain numeroidut varastokopit. Ylimmässä kerroksessa on asukassauna, kerhotila ja kattoterassi. Kiinteistöön kuuluu viisi vuokrattavaa autopaikkaa.

Myllymatkantie 7 sijaitsee noin kilometrin päässä Myllypuron metroasemasta, ostarista sekä Metropolian kampuksesta. Kampuskeskittymästä löytyy myös Stadin AO sekä myöhemmin myös Helsingin uusi kielilukio. Hoasin taloja alueelle valmistuu yhteensä neljä, joten Myllypuroon on syntymässä iso opiskelijaelämän keskittymä.

Metron ja bussilinjojen ansiosta liikkuminen Myllypuroon ja sieltä pois on erittäin kätevää. Matka Helsingin keskustaan kestää metrolla vain 17 minuuttia, Itäkeskuksen suureen palvelukeskittymään on minuutin matka ja Kallion menot saavuttaa 13 minuutissa. Yöbussit kulkevat keskustasta Myllymatkantien lähimmälle pysäkille noin 20 minuutissa. Talolta 500 metrin päässä olevalta bussipysäkiltä kulkee linja 506, jolla matka Viikkiin kestää vain 6 minuuttia, Arabiaan ja Kumpulan kampukselle noin 20 minuuttia. Bussit vievät kätevästi myös esimerkiksi Malmin asemalle ja ilman vaihtoja pääsee vaikka Vantaan Jumboon tai Myyrmäkeen asti.

Läheltä löytyy pieni korttelikauppa ja ostarilta kaksi suurempaa ruokakauppaa. Kahden kilometrin päässä sijaitseva Itäkeskuksen kauppakeskus Itis tarjoaa laajan valikoiman kauppoja ja ravintoloita sekä vapaa-ajan palveluita. Myös Viikissä sijaitseva Prismakeskus on hyvin saavutettavissa bussilla tai pyörällä.

Myllypuron ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet ovat erittäin hyvät. Liikkuja voi suunnata esimerkiksi liikuntapuistoon, Pallomyllyyn, Arena Centeriin tai Liikuntamyllyyn. Alueelta ja sen lähistöltä löytyy paljon ulkoilureittejä. Hyviä ulkoilukohteita ovat esimerkiksi Hallainvuoren alue vain noin kilometrin päässä Viikin puolella tai Mustavuoren luonnonsuojelualue Vuosaaressa.

Myllymatkantien asunnoissa lämmitys sisältyy vuokraan lukuun ottamatta kylpyhuoneen sähköistä pyyhekuivainta.

Katso esittelyvideo Myllymatkantieltä:

Perustiedot

Perusparannusvuosi
-
Rakennusvuosi
2022
Viihtyvyyskorjausvuosi
-
Hissi
Kyllä
Internet
Sisältyy vuokraan
Lämmityskulut
Sisältyy vuokraan
Vesimaksut
Sisältyy vuokraan
Asuntoja vaihto-opiskelijoille
Ei
Pesutupa
Kyllä
Sauna
Kyllä

Asukasarviot

4/5 Yleisarvosana
4/530.1.2023
Asunto on täydellinen mutta roskahuollossa parannettavaa kun roskikset usein täynnä ettei saa enään mitään sinne laitettua ja puhelut kuuluu huonosti/pätkii todella paljon ellei ole avoimen ikkunan vieressä ja 5G/mobiilidata ei toimi sisällä juuri ikinä siksi täytyy käyttää wifiä aina ja soittaa puhelut netinkautta. Muut tilat myös erittäin hienot esim. sauna 5/5!
4/530.1.2023
Oikein hyvä asua! Jääkaappi hieman äänekäs.
4/528.11.2022
Hyvin sopiva yhdelle henkilölle asua !
 • Arvioi kotikiinteistösi yleistunnelmaa, vuokratasoa, sijaintia ja kuntoa. Kirjoitathan arviosi joko suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Älä laita tekstiin sellaisia tietoja, joista sinut saattaa tunnistaa, esimerkiksi asunnon numeroa. Koska arviot lähetetään anonyymisti, tarkistamme kaikki saadut arviot ennen niiden julkaisua.

  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  Tee asuntohakemus