Skip to content
Etusivu Alueet Kohteet Yläkiventie 7

Yläkiventie 7

Helsinki, Myllypuro
 • Korkea
 • Erinomainen (kiinteistön yleinen taso)

Talon varustetaso

Kohteessa on seuraavat palvelut
 • Hissi
 • Sauna
 • Asuntotyyppi Yksiö , Koko 24.5 Neliömetriä , Vuokra 558 Euroa
 • Asuntotyyppi Kaksio , Koko 42 Neliömetriä , Vuokra 758 Euroa

Viihtyisiä koteja Myllypuroon tammikuussa 2023

Myllypuroon osoitteeseen Yläkiventie 7 valmistuu tammikuussa 2023 uusia opiskelijakoteja. Puolen kilometrin päähän Metropolian kampukselta ja Myllypuron metroasemalta valmistuvaan taloon tulee 42 yksiötä ja 7 kaksiota (kaksiot vuokrataan perheasuntoina).

Yksiöt ovat kooltaan 24,5 neliötä ja kaksiot 42 neliötä. Asunnoissa on valkoiset seinät ja vinyylilattia. Keittiökaapisto on valkoinen, välitilassa on betonin väriä mukaileva harmaa laminaattilevy ja työtaso on rosterinen. Kylpyhuoneen seinät on laatoitettu kahdella harmaan sävyllä ja lattialaatta on tummahko. Kaikissa asunnoissa on valmiina astianpesukone ja kylpyhuoneessa on paikka omalle pesukoneelle.

Yhdeksänkerroksisen talon ensimmäisestä kerroksesta löytyy pyörävarasto ja varastokopit. Ylimmässä kerroksessa on maksutta varattava asukassauna sekä kerhotila parvekkeineen. Talossa ei ole yhteiskäyttöistä pesutupaa, mutta asukkaiden käyttöön tulee keväällä 2023 valmistuvan Yläkiventie 4:n pesutupa. Kiinteistöön ei kuulu autopaikkoja.

Yläkiventie 7 sijaitsee 500 metrin päässä Myllypuron metroasemasta, ostarista sekä Metropolian kampuksesta. Kampuskeskittymään on rakentumassa myös Stadin AO sekä Helsingin uusi kielilukio. Hoasin taloja alueelle valmistuu yhteensä neljä, joten Myllypuroon on syntymässä iso opiskelijaelämän keskittymä.

Metron ja bussilinjojen ansiosta liikkuminen Myllypuroon ja sieltä pois on erittäin kätevää. Matka Helsingin keskustaan kestää metrolla vain 17 minuuttia, Itäkeskuksen suureen palvelukeskittymään on minuutin matka ja Kallion menot saavuttaa 13 minuutissa. Yöbussit kulkevat keskustasta Myllypuroon noin 25 minuutissa. Metroasemalta kulkevalla bussilla 506 matkaa Viikkiin on vain 8 minuuttia, Arabiaan 19 ja Kumpulan kampukselle 22. Liikuntamyllyn viereiseltä pysäkiltä kulkee bussi 561, joka vie mm. Malmin asemalle 11 minuutissa.

Myllypuron ostarilta löytyy kaksi hyvänkokoista ruokakauppaa. Itäkeskuksen kauppakeskus Itis tarjoaa laajan valikoiman kauppoja ja ravintoloita sekä vapaa-ajan palveluita. Itäkeskus sijaitsee alle kahden kilometrin päässä, joten metron lisäksi sinne pääsee kätevästi myös kävellen tai pyörällä. Kulttuurikeskus Stoa ja sen yhteydessä toimiva Itäkeskuksen kirjasto ovat myös kävelymatkan päässä.

Myllypuron ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet ovat erittäin hyvät. Liikkuja voi suunnata esimerkiksi liikuntapuistoon, Pallomyllyyn, Arena Centeriin tai Liikuntamyllyyn. Alueelta ja sen lähistöltä löytyy paljon ulkoilureittejä ja kävelylle tai kuntoportaille voi suunnata lähimmillään viereiseen Alakivenpuistoon. Hyviä ulkoilukohteita ovat myös esimerkiksi Hallainvuoren alue Viikin suunnassa tai Mustavuoren luonnonsuojelualue Vuosaaressa.

Yläkiventien asunnoissa lämmitys sisältyy vuokraan lukuun ottamatta kylpyhuoneen sähköistä pyyhekuivainta.

Katso kaikki uudiskohteet.

Perustiedot

Perusparannusvuosi
-
Rakennusvuosi
2022
Viihtyvyyskorjausvuosi
-
Hissi
Kyllä
Internet
Sisältyy vuokraan
Lämmityskulut
Sisältyy vuokraan
Vesimaksut
Sisältyy vuokraan
Asuntoja vaihto-opiskelijoille
Ei
Sauna
Kyllä
Asukaskansio
-

Turvallisuus

 • Arvioi kotikiinteistösi yleistunnelmaa, vuokratasoa, sijaintia ja kuntoa. Kirjoitathan arviosi joko suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Älä laita tekstiin sellaisia tietoja, joista sinut saattaa tunnistaa, esimerkiksi asunnon numeroa. Koska arviot lähetetään anonyymisti, tarkistamme kaikki saadut arviot ennen niiden julkaisua.

  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  Tee asuntohakemus