Skip to content
Etusivu Kohteet Yläkiventie 4

Yläkiventie 4

Myllypuro, Helsinki
 • Keskihintainen
 • Kohteen kunto: erinomainen

Talon varustetaso

Kohteessa on seuraavat palvelut
 • Hissi
 • Internet: DNA
 • Pesutupa
 • Remontoitu tai uusi
 • Sauna
 • Kerhotila

Täytä asuntohakemus

Asuntoa voit hakea asuntohakemuksella heti, kun opiskelupaikkasi on varmistunut. Hakemus on voimassa kolme (3) kuukautta jättöpäivästä. Lisätietoja hakemisesta Hoasille.

Asuntohakemus

Kohteen asunnot

Yksiö
84 kpl
24,5 m²
539 - 559 €/kk
Kaksio
14 kpl
42,5 - 43 m²
738 - 767 €/kk

Uusi yksiöitä ja perheasuntoja Myllypurossa

Puolen kilometrin päässä Metropolian kampukselta ja Myllypuron metroasemalta sijaitseva kohde muodostuu kahdesta kahdeksankerroksisesta talosta, joissa on yhteensä 84 yksiötä ja 14 kaksiota.

Yksiöt ovat kooltaan 24,5 neliötä ja kaksiot 42,5-43 neliötä. Asunnoissa on valkoiset seinät ja tammen väriä jäljittelevä vinyylilattia. Keittiökaapisto on valkoinen, välitilassa on harmaa laminaattilevy ja työtaso on rosterinen. Kylpyhuoneen seinät on laatoitettu kahdella harmaan sävyllä ja lattialaatta on tummahko. Kaikissa asunnoissa on valmiina astianpesukone ja kylpyhuoneessa on paikka omalle pesukoneelle.

Molempien talojen pohjakerroksesta löytyy pyörävarasto ja varastokopit. Maksutta käytettävä pesutupa sijaitsee A-rapun pohjakerroksessa. Pesutupa on yhteisessä käytössä molempien talojen sekä Yläkiventie 7:n asukkaiden kesken. Pesutuvan yhteydessä on asukkaiden vapaassa käytössä oleva loungetila. Sauna ja kerhotila sijaitsevat B-rapun ylimmässä kerroksessa. Kiinteistöön ei kuulu autopaikkoja.

Yläkiventie 4 sijaitsee alle 500 metrin päässä Myllypuron metroasemasta, ostarista sekä Metropolian kampuksesta. Kampuskeskittymään on rakentumassa myös Stadin AO sekä Helsingin uusi kielilukio.

Metron ja bussilinjojen ansiosta liikkuminen Myllypuroon ja sieltä pois on erittäin kätevää. Matka Helsingin keskustaan kestää metrolla vain 17 minuuttia, Itäkeskuksen suureen palvelukeskittymään on minuutin matka ja Kallion menot saavuttaa 13 minuutissa. Yöbussit kulkevat keskustasta Myllypuroon noin 25 minuutissa. Metroasemalta kulkevalla bussilla 506 matkaa Viikkiin on vain 8 minuuttia, Arabiaan 19 ja Kumpulan kampukselle 22. Liikuntamyllyn viereiseltä pysäkiltä kulkee bussi 561, joka vie mm. Malmin asemalle 11 minuutissa.

Myllypuron ostarilta löytyy kaksi hyvänkokoista ruokakauppaa. Itäkeskuksen kauppakeskus Itis tarjoaa laajan valikoiman kauppoja ja ravintoloita sekä vapaa-ajan palveluita. Itäkeskus sijaitsee alle kahden kilometrin päässä, joten metron lisäksi sinne pääsee kätevästi myös kävellen tai pyörällä. Kulttuurikeskus Stoa ja sen yhteydessä toimiva Itäkeskuksen kirjasto ovat myös kävelymatkan päässä.

Myllypuron ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet ovat erittäin hyvät. Liikkuja voi suunnata esimerkiksi liikuntapuistoon, Pallomyllyyn, Arena Centeriin tai Liikuntamyllyyn. Alueelta ja sen lähistöltä löytyy paljon ulkoilureittejä ja kävelylle tai kuntoportaille voi suunnata lähimmillään viereiseen Alakivenpuistoon. Hyviä ulkoilukohteita ovat myös esimerkiksi Hallainvuoren alue Viikin suunnassa tai Mustavuoren luonnonsuojelualue Vuosaaressa.

Yläkiventien asunnoissa lämmitys sisältyy vuokraan lukuun ottamatta kylpyhuoneen sähköistä pyyhekuivainta.

Perustiedot

Internet-palveluntarjoaja
DNA
Energialuokka
B
Perusparannusvuosi
-
Rakennusvuosi
2023
Viihtyvyyskorjausvuosi
-

Asukasarviot

5/5 Yleisarvosana
5/52.7.2023
 • Arvioi kotikiinteistösi yleistunnelmaa, vuokratasoa, sijaintia ja kuntoa. Kirjoitathan arviosi joko suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Älä laita tekstiin sellaisia tietoja, joista sinut saattaa tunnistaa, esimerkiksi asunnon numeroa. Koska arviot lähetetään anonyymisti, tarkistamme kaikki saadut arviot ennen niiden julkaisua.

  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.