Hyppää sisältöön
Etusivu Hakevalle Asuntohakemuksen päivittäminen

Asuntohakemuksen päivittäminen

Asuntohakemuksesi on voimassa kolme kuukautta siitä päivästä, kun lähetät sen. Jos haet aktiivisesti asuntoa, suosittelemme asuntohakemuksen voimassaolon jatkamista kerran kuukaudessa, jotta tiedämme, että asunnon tarpeesi on edelleen ajankohtainen.

Mitä hakemukseen voi päivittää?

Hakemusta päivittämällä voit:

  • Muokata hakemuksen tietoja, kuten maksimivuokraa
  • Lisätä ja poistaa asuntotyyppejä ja alueita
  • Jatkaa asuntohakemuksen voimassaoloa
  • Poistaa hakemuksesi kokonaan

Mitä hakemukseen ei voi muokata?

Hakemusta päivittämällä et voi:

  • Lisätä uutta hakijaa hakemukselle
  • Poistaa muita hakijoita hakemukselta
  • Jos haluat tehdä muutoksia hakijoihin, poista vanha hakemus ja tee uusi
  • Huom! Hakijoihin ei voi tehdä enää muutoksia siinä vaiheessa, kun tarjoamme asuntoa. Et myöskään pysty vastaanottamaan yksin tarjousta asunnosta, jota olet hakenut yhdessä jonkun kanssa.

Miten päivitän asuntohakemusta?

Tilaa sähköpostiisi linkki asuntohakemuksen päivittämistä varten Asuntohakemus-sivulta. Kertakäyttöistä linkkiä napsauttamalla pääset muokkaamaan hakemuksesi tietoja ja jatkamaan sen voimassaoloa.

Miksi asuntohakemusta pitää päivittää?

Jos et päivitä hakemustasi ajallaan, se vanhenee ja poistuu rekisteristämme. Muista myös, että vaikka asuntoja tarjotaan ensisijaisuuskriteeriemme mukaan, on hakemuksen jättöpäivällä myös merkitystä, sillä pyrimme tarjoamaan asuntoa pisimpään odottaneille. Ei siis kannata antaa hakemuksen vanhentua ja tehdä uutta hakemusta vasta sitten.

Jos haet asuntoa aktiivisesti, suosittelemme päivittämään hakemuksen useamminkin, esimerkiksi kerran kuussa, niin pysymme perillä asunnon tarpeestasi.

Käy myös päivittämässä yhteys- tai henkilötietosi, jos ne muuttuvat. Esimerkiksi sähköpostin on tärkeää olla oikea, aktiivisesti käytössäsi oleva osoite, jotta saat tiedon asuntotarjouksesta heti, kun pystymme tarjoamaan sinulle asuntoa.

Enkö voisi vain tehdä uutta hakemusta?

Uuden hakemuksen jättäminen entisen ollessa voimassa ei päivitä vanhan hakemuksen tietoja, vaan uusi hakemus korvaa kokonaan edellisen hakemuksen. Yhdellä hakijalla ei myöskään voi olla enempää kuin yksi hakemus kerrallaan voimassa.


Sinulla näyttäisi olevan mainosten estäjä päällä (esim. Ad Block).

Jotta voisimme taata että sivusto toimii oikein, suosittelemme laajennuksen ottamista pois päältä.