Hyppää sisältöön
Etusivu Asuvalle Kotivakuutus

Kotivakuutus on paras turva esimerkiksi varkauden, vesivahingon tai tulipalon sattuessa. Kotivakuutus pitää olla voimassa vahingon sattuessa, jotta se kattaa vahingosta ja sen korjaamisesta syntyneet kulut. Et voi jälkikäteen ottaa kotivakuutusta kattamaan vahinkoja. Ota kotivakuutukseen liittyvissä asioissa yhteyttä ensisijaisesti omaan vakuutusyhtiöösi.

Suosittelemme kaikille asukkaalle kotivakuutuksen hankkimista, sillä Hoas ei vakuuta kotia puolestasi. Emme myöskään korvaa varastettua tai hajonnutta omaisuutta. Vakuutus toimii turvanasi, jos esimerkiksi polkupyöräsi varastetaan varastosta.

Voit myös omilla toimillasi vaikuttaa siihen, kuinka omaisuutesi on suojattu. Varusta varastokomero kunnon lukolla, äläkä jätä sinne mitään erityisen arvokasta.

Itse aiheutettujen vahinkojen varalta on hyvä suojautua vastuuvakuutuksella. Muista kuitenkin, ettei vastuuvakuutuskaan korvaa omasta laiminlyönnistä aiheutuneita kuluja tai tahallisia vahingontekoja.

Edellytämme kotivakuutusta, jos käytät asunnossasi pyykin- tai astianpesukonetta. Varmista ennen pesukoneen asentamista, että asunnossasi on tarvittavat liitännät pesukonetta varten. Jos liitäntöjä ei ole, et voi käyttää asunnossasi pesukonetta.

Käytä pesukoneen asentamiseen ammattilaista ja säilytä kuitti tilatusta työstä. Jos myöhemmin pesukone aiheuttaa esimerkiksi vesivahingon, kuitti toimii todisteena siitä, ettei syynä ole itse tekemäsi vääränlainen asennus.


Sinulla näyttäisi olevan mainosten estäjä päällä (esim. Ad Block).

Jotta voisimme taata että sivusto toimii oikein, suosittelemme laajennuksen ottamista pois päältä.