Skip to content
Etusivu Alueet Kohteet Retkeilijänkatu 11

Retkeilijänkatu 11

Helsinki, Rastila
 • Korkea
 • Erinomainen (kiinteistön yleinen taso)

Talon varustetaso

Kohteessa on seuraavat palvelut
 • Hissi
 • Remontoitu tai uusi
 • Asuntotyyppi Yksiö , Koko 16.5 Neliömetriä , Vuokra 479 Euroa
 • Asuntotyyppi Yksiö , Koko 17.5 Neliömetriä , Vuokra 500 Euroa
 • Asuntotyyppi Yksiö , Koko 17 Neliömetriä , Vuokra 490 Euroa
 • Asuntotyyppi Yksiö , Koko 19 Neliömetriä , Vuokra 515 Euroa
 • Asuntotyyppi Yksiö , Koko 25 Neliömetriä , Vuokra 581 Euroa
 • Asuntotyyppi Yksiö , Koko 27 Neliömetriä , Vuokra 592 Euroa
 • Asuntotyyppi Yksiö , Koko 28.5 Neliömetriä , Vuokra 587 Euroa
 • Asuntotyyppi Yksiö , Koko 31.5 Neliömetriä , Vuokra 617 Euroa
 • Asuntotyyppi Yksiö , Koko 47 Neliömetriä , Vuokra 790 Euroa

Moderneja opiskelijakoteja Rastilassa

Aivan Rastilan metroaseman vieressä sijaitseva viisikerroksinen talo muutettiin toimistorakennuksesta moderneiksi opiskelijakodeiksi. Talossa on yhteensä sata asuntoa, joista suurin osa on parvellisia 17 neliöisiä yksiöitä.

Kompakteissa yksiöissä on oma rauha ja kaikki normaalit varustelut. Elämää voi laajentaa oman huoneiston ulkopuolelle yhteistiloihin, joita löytyy jokaisesta kerroksesta. Kaikissa kerroksissa on yhteiseksi olohuoneeksi tarkoitettu oleskelualue ja yhteiskeittiöitä on muutamassa kerroksessa. Jumppasali ja pesutupa sijaitsevat vieretysten niin, että pyykkien pyöriessä voi helposti käydä tekemässä treenin tai vaihtoehtoisesti pesutuvan oleskelutilassa voi esimerkiksi lukea tenttiin.

Ensimmäisestä kerroksesta löytyvät lisäksi kaikkien asukkaiden varattavissa olevat kaksi saunaa sekä numeroiduilla telineillä varustettu pyörävarasto. Kiinteistöltä löytyy myös kattavat jätteenlajittelumahdollisuudet.

Vieressä sijaitsevan metron ansiosta kulkuyhteydet ovat erittäin kätevät. Esimerkiksi Myllypuron ja Viikin kampuksille pääsee kulkemaan varsin helposti. Helsingin keskustaan matka kestää 20 minuuttia.

Rastilasta löytyy ruokakauppoja perustarpeisiin sekä erilaisia ravintolapalveluja. Noin kilometrin päässä sijaitsevasta Columbuksen kauppakeskuksesta löytyy lisää ruokakauppoja sekä muuta palvelutarjontaa. Lisäksi neljän minuutin metromatkan päässä Itäkeskuksessa on suuri Itiksen kauppakeskus ja sen ympäristö moninaisine palveluineen.

Kiinteistön läheisyydessä on monipuoliset ulkoilumahdollisuudet. Merenrantaa, metsikköä ja puistoja löytyy lähes joka suunnasta. Vuosaaren metroaseman vierestä löytyy kulttuurikeskus Vuotalo, kirjasto ja Vuosaaren urheiluhalli uimahalleineen.

Katso esittelyvideot:

Perustiedot

Perusparannusvuosi
-
Rakennusvuosi
2020
Viihtyvyyskorjausvuosi
-
Hissi
Kyllä
Internet
Sisältyy vuokraan
Lämmityskulut
Sisältyy vuokraan
Vesimaksut
Sisältyy vuokraan
Asuntoja vaihto-opiskelijoille
Ei
Vuokrattavissa
Yksiö
Remontoitu tai uusi
Kyllä

Turvallisuus

Asukasarviot

5/5 Yleisarvosana
5/513.2.2023
Täydelliset kulkuyhteydet minne ikinä täytyykin päästä. Ilmaiset modernit saunat sekä pesutupa on kovassa käytössä. Kesällä ihanaa se, että viereiselle rannalle kävelee n. 4 minuuttia. Talvella vähän kylmä asunnossa ja kesällä kuuma, mutta muuten täysin tyytyväinen.
4/520.12.2022
Yksiö 17m2. Todella hyvä koti, jos et omista paljoa tavaraa. Sopii paremmin pienikokoiselle, sillä kulkuväylät on kapeita, ja pitkä voi lyödä pään parvella betonikattoon. Kaapit myös kapeita, häkkivarasto pieni ja korkea. Kiiltävähköön seinämaaliin jää todella helposti jälkiä. Todella siisti muuten remontin jäljiltä, kodinkoneet uusia. Yhdistelmä mikro/uuni on kätevä. Kylppäri oikein hyvä. Tyylikäs suunnittelu. Muista muuttaessa induktioliedelle sopii vain tietyt kattilat ja pannut. Parvella on tilaa max 140cm leveälle patjalle. Ei perinteistä vaatekaappia, mutta parvella avohyllyt ja pieni ovellinen kaappi. Metroraide vieressä metelöi jonkin verran, häiritsee lähinnä tuulettaessa. Talossa yhden asukkaan kärähtänyt ruoka aiheuttaa koko talon laajuisen hälytyksen ja evakuoinnin. Tätä sattuu muutaman kuukauden välein.
3/529.9.2022
Palohälytykset ei ole kivoja tässä rakennuksessa, jos jokin asukas polttaa jotain ja hälytin sitten hälyttää niin se hälyttää koko rakennuksessa.
5/528.4.2022
5/523.3.2022
5/57.11.2021
 • Arvioi kotikiinteistösi yleistunnelmaa, vuokratasoa, sijaintia ja kuntoa. Kirjoitathan arviosi joko suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Älä laita tekstiin sellaisia tietoja, joista sinut saattaa tunnistaa, esimerkiksi asunnon numeroa. Koska arviot lähetetään anonyymisti, tarkistamme kaikki saadut arviot ennen niiden julkaisua.

  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  Tee asuntohakemus