Skip to content
Etusivu Alueet Kohteet Linnoituksentie 10

Linnoituksentie 10

Helsinki, Kontula-Kurkimäki
 • Keskihintainen
 • Erinomainen (kiinteistön yleinen taso)

Talon varustetaso

Kohteessa on seuraavat palvelut
 • Pesutupa
 • Remontoitu tai uusi
 • Sauna
 • Vaihto-opiskelijoille
 • Asuntotyyppi Kaksio , Koko 40 Neliömetriä , Vuokra 516 Euroa
 • Asuntotyyppi Soluhuone , Koko 12.7 Neliömetriä , Vuokra 305 Euroa
 • Asuntotyyppi Kolmio , Koko 77 Neliömetriä , Vuokra 710 Euroa
 • Asuntotyyppi Soluhuone , Koko 12.4 Neliömetriä , Vuokra 283 Euroa
 • Asuntotyyppi Soluhuone , Koko 12.5 Neliömetriä , Vuokra 265 Euroa

Peruskorjattuja opiskelija-asuntoja Myllypuron kampuksen läheisyydessä

Hyvä saatavuus, asuntoja vapautuu usein.

Hyvien palveluiden läheisyydessä sijaitseva kiinteistö, jonka pienkerrostalot levittäytyvät laajalle alueelle. Asukkaiden yhteiskäytössä on pesula, jossa on useita pesu- ja kuivauskoneita. Asukkaat voivat käyttää talon kerhohuonetta ja pientä kuntosalia.

Myllypuron kampus sijaitsee 2,5 kilometrin päässä. Kontulan asemalta pääsee kätevästi metrolla Helsingin keskustaan noin 20 minuutissa. Kivikko on luonnonläheinen alue ja tarjoaa erinomaiset ulkoilumahdollisuudet. Kiinteistö sijaitsee kävelymatkan päässä Kivikon hiihtohallista ja frisbeegolfradasta. Kiinteistö on yksi Hoasin suurimmista.

Pihalla on lasten leikkipaikka ja grillikatos. Metsäinen piha soveltuu mainiosti lasten leikkeihin ja piha-alue on hyvin valaistu. Alueella on useita leikkipuistoja.

Kiinteistöllä on valmistunut vuonna 2017 peruskorjaus, jonka aikana on kunnostettu asuntojen keittiöiden kaapistot ja vaatekaapit sekä remontoitu kylpyhuoneet. Keittiöiden kaapistoissa on vaaleaa ja tummaa sävyä. Kylpyhuoneet on kokonaan laatoitettu ja erillisissä wc:ssä on seinät maalattu ja lattioissa on laattaa. Asuntojen lattioissa on vinyylilankku. Lähes kaikissa asunnoissa on parveke. Joka rapussa on pieni varasto pyörille ja lastenvaunuille.

Talossa on kaksioita ja kolmioita perheille ja pariskunnille, yksin muuttaville tarjolla on soluasuntoja sekä muutamia kaksioita.

Vaihto-opiskelijat

Kaikki kalustetut asunnot tässä kiinteistössä vuokrataan vaihto-opiskelijoille.

Videot

Katso esittelyvideot alueesta ja Linnoituksentien vaihto-opiskelija-asunnoista.

Perustiedot

Perusparannusvuosi
2017
Rakennusvuosi
1993
Viihtyvyyskorjausvuosi
-
Hissi
Ei
Internet
Sisältyy vuokraan
Lämmityskulut
Sisältyy vuokraan
Vesimaksut
Sisältyy vuokraan
Asuntoja vaihto-opiskelijoille
Kyllä
Vuokrattavissa
Kaksio, Kalustettu vaihto-opiskelija-asunto, Kolmio, Pysäköintipaikka, Soluhuone, Yksiö
Pysäköintipaikka
Kyllä
Pesutupa
Kyllä
Remontoitu tai uusi
Kyllä
Sauna
Kyllä
Asukaskansio
-

Asukasarviot

5/5 Yleisarvosana
5/515.2.2023
Ihana paikka asua. Meillä perheasunto, hyvän kokoinen. Huolto yhtiö pitää hyvää huolta pihoista, ja talvella on aurattu ja hiekotettu pääsee helposti liikkuu. On otettu hyvin huomioon perheet ja lapset. Lapset vihtyy pihalla ja kaikki palvelut vieressä. Ollaan viihdytty todella hyvin. Ei ole valittamista.
5/513.8.2022
Alue on rauhallinen hyvien kulkuyhteyksien päässä. Aseman seudulla on elämää, mutta se ei kantaudu kotinurkille saakka. Kuntosali on kehityskohde, mutta rajallisen treenin (kyykky,mave,penkki) pystyy suorittamaan. Kohteessa on neljä saunaa, joista jokainen on remontoitu ja viihtyisä käyttää. Huoneisto on pohjaratkaisultaan toimiva ja parvekkeen koko mahdollistaa pienen puutarhan. Joitain kosmeettisia haittoja löytyy, kuten eri valkoisen sävyllä tehtyjä peitemaalauksia katossa, mutta ne eivät elämistä vaikeuta. Jokaisen asunnon vuokraan sisältyvä häkkivarasto on riittävä ylimääräisen tavaran säilyttämiseen. Sisäpihat alueella ovat viihtyisät ja mahdollistavat lasten leikkimisen.
5/57.11.2021
5/528.9.2021
 • Arvioi kotikiinteistösi yleistunnelmaa, vuokratasoa, sijaintia ja kuntoa. Kirjoitathan arviosi joko suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Älä laita tekstiin sellaisia tietoja, joista sinut saattaa tunnistaa, esimerkiksi asunnon numeroa. Koska arviot lähetetään anonyymisti, tarkistamme kaikki saadut arviot ennen niiden julkaisua.

  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  Tee asuntohakemus