Skip to content
Etusivu Kohteet Linnoituksentie 10

Linnoituksentie 10

Kontula-Kurkimäki, Helsinki

Talon varustetaso

Kohteessa on seuraavat palvelut
 • Internet: DNA
 • Pesutupa
 • Remontoitu tai uusi
 • Sauna
 • Kerhotila

Täytä asuntohakemus

Asuntoa voit hakea asuntohakemuksella heti, kun opiskelupaikkasi on varmistunut. Hakemus on voimassa kolme (3) kuukautta jättöpäivästä. Lisätietoja hakemisesta Hoasille.

Asuntohakemus

Kohteen asunnot

Soluhuone
108 kpl
12 - 15,6 m²
272 - 323 €/kk
Kalustettu soluhuone
68 kpl
12 - 14,1 m²
398 - 486 €/kk
Kaksio
69 kpl
40 - 57,5 m²
547 - 647 €/kk
Yksiö
1 kpl
49 m²
631 €/kk
Kolmio
62 kpl
73 - 93,5 m²
745 - 997 €/kk

Peruskorjattuja opiskelija-asuntoja Myllypuron kampuksen läheisyydessä

Hyvä saatavuus, asuntoja vapautuu usein.

Hyvien palveluiden läheisyydessä sijaitseva kiinteistö, jonka pienkerrostalot levittäytyvät laajalle alueelle. Asukkaiden yhteiskäytössä on pesula, jossa on useita pesu- ja kuivauskoneita. Asukkaat voivat käyttää talon kerhohuonetta ja pientä kuntosalia.

Myllypuron kampus sijaitsee 2,5 kilometrin päässä. Kontulan asemalta pääsee kätevästi metrolla Helsingin keskustaan noin 20 minuutissa. Kivikko on luonnonläheinen alue ja tarjoaa erinomaiset ulkoilumahdollisuudet. Kiinteistö sijaitsee kävelymatkan päässä Kivikon hiihtohallista ja frisbeegolfradasta. Kiinteistö on yksi Hoasin suurimmista.

Pihalla on lasten leikkipaikka ja grillikatos. Metsäinen piha soveltuu mainiosti lasten leikkeihin ja piha-alue on hyvin valaistu. Alueella on useita leikkipuistoja.

Kiinteistöllä on valmistunut vuonna 2017 peruskorjaus, jonka aikana on kunnostettu asuntojen keittiöiden kaapistot ja vaatekaapit sekä remontoitu kylpyhuoneet. Keittiöiden kaapistoissa on vaaleaa ja tummaa sävyä. Kylpyhuoneet on kokonaan laatoitettu ja erillisissä wc:ssä on seinät maalattu ja lattioissa on laattaa. Asuntojen lattioissa on vinyylilankku. Lähes kaikissa asunnoissa on parveke. Joka rapussa on pieni varasto pyörille ja lastenvaunuille.

Talossa on kaksioita ja kolmioita perheille ja pariskunnille, yksin muuttaville tarjolla on soluasuntoja sekä muutamia kaksioita.

Vaihto-opiskelijat

Kaikki kalustetut asunnot tässä kiinteistössä vuokrataan vaihto-opiskelijoille.

Perustiedot

Internet-palveluntarjoaja
DNA
Energialuokka
F
Perusparannusvuosi
2018
Rakennusvuosi
1993
Viihtyvyyskorjausvuosi
-
 • Arvioi kotikiinteistösi yleistunnelmaa, vuokratasoa, sijaintia ja kuntoa. Kirjoitathan arviosi joko suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Älä laita tekstiin sellaisia tietoja, joista sinut saattaa tunnistaa, esimerkiksi asunnon numeroa. Koska arviot lähetetään anonyymisti, tarkistamme kaikki saadut arviot ennen niiden julkaisua.

  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.