Skip to content
Framsida Husen Linnoituksentie 10

Linnoituksentie 10

Kontula-Kurkimäki, Helsinki

Tjänster

Property includes the following services
 • Internet: DNA
 • Tvättstuga
 • Remontoitu tai uusi
 • Bastu
 • Klubbrum

Fyll i bostadsansökan

Du kan söka lägenhet med lägenhetsansökan så snart din studieplats är fastställd. Ansökan är giltig i tre (3) månader från inlämningsdatum. Mer information om att ansöka till Hoas.

Bostadsansökan

Bostäder

Rum
108 st
12 - 15,6 m²
272 - 323 €/mån
Möblerat rum
68 st
12 - 14,1 m²
398 - 486 €/mån
Tvåa
69 st
40 - 57,5 m²
547 - 647 €/mån
Etta
1 st
49 m²
631 €/mån
Trea
61 st
73 - 93,5 m²
745 - 997 €/mån

Renoverade studentbostäder nära campus i Kvarnbäcken

God tillgång, det finns ofta lediga lägenheter.

Fastighet med nära till god service. Låghusen är utspridda över ett vidsträckt område. Hyresgästerna disponerar gemensam tvättstuga med flera tvätt- och torkmaskiner. Hyresgästerna kan använda husets klubbrum och lilla gym.

Till campus i Kvarnbäcken är det 2,5 kilometer. Från Gårdsbacka metrostation kommer man behändigt till Helsingfors centrum på ungefär 20 minuter. Stensböle är ett naturnära område som erbjuder utomordentliga möjligheter till utomhusmotion. Fastigheten finns på gångavstånd från Stensböle skidhall och frisbeegolfbana. Fastigheten är en av Hoas största.

På gården finns lekplats och grillplats. Den skogiga gården passar utmärkt för barnens lek och gården har god belysning. Det finns flera lekparker i området.

Renoveringen av fastigheten slutfördes 2017 varvid köksskåp och garderober i lägenheterna sattes i skick och badrummen renoverades. Köksskåpen går i ljusa och mörka nyanser. Badrummen är helkaklade medan separata toaletter har målade väggar och kakel på golvet. Golvmaterialet i boningsrummen är vinylplank. Så gott som alla lägenheter har balkong. Varje trappuppgång har ett litet förråd för cyklar och barnvagnar.

För familjer och par har huset tvåor och treor, för den som flyttar in ensam finns det kompislägenheter och några tvåor.

Utbytesstudenter

Alla möblerade hem på denna adress hyrs till utbytesstudenter.

Grunduppgifter

Internetleverantör
DNA
Energiklass
F
Grundrenoveringsår
2018
Byggnadsår
1993
Trivselrenovering
-
 • Utvärdera den allmänna atmosfären, hyresnivån, platsen och skicket på fastigheten. Skriv din recension på antingen finska, svenska eller engelska. Ta inte med information som kan identifiera dig, till exempel lägenhetsnummer. Eftersom recensioner skickas anonymt granskar vi alla recensioner som har mottagits innan de publiceras.

  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.