Hyppää sisältöön
Etusivu Kohteet Iskospolku 2

Iskospolku 2

Myyrmäki, Vantaa
 • Keskihintainen
 • Kohteen kunto: erinomainen

Talon varustetaso

Kohteessa on seuraavat palvelut
 • Hissi
 • Internet: DNA
 • Pesutupa
 • Remontoitu tai uusi
 • Sauna
 • Kerhotila

Täytä asuntohakemus

Asuntoa voit hakea asuntohakemuksella heti, kun opiskelupaikkasi on varmistunut. Hakemus on voimassa kolme (3) kuukautta jättöpäivästä. Lisätietoja hakemisesta Hoasille.

Asuntohakemus

Kohteen asunnot

Yksiö
68 kpl
20,5 - 30 m²
515 - 625 €/kk
Kaksio
54 kpl
34 - 54 m²
636 - 854 €/kk
Kolmio
2 kpl
36 - 53,5 m²
694 - 840 €/kk

Uusia asuntoja Myyrmäessä

Myyrmäen keskustaan valmistuu uusia opiskelijakoteja vuoden 2023 alussa. Kahdeksankerroksisessa talossa on yhteensä 124 asuntoa, joista 68 on yksiöitä ja 56 kaksioita perheille, pariskunnille tai sisaruksille. Yksiöt ovat kooltaan 20,5–30 neliötä ja kaksiot 34–54 neliötä.

Asunnot ovat viihtyisiä ja pinnat modernit; lattiat ovat tammen väristä laminaattia ja seinät ovat valkoiset. Kylpyhuoneen laattalattia on harmaa, seinälaatat valkoiset ja yhdellä seinällä harmaa tehosteseinälaatoitus. Asuntojen ikkunoihin on asennettu sälekaihtimet ja kaikissa asunnoissa on varaus omalle tiskikoneelle. Osassa asuntoja on lisäksi paikka pyykinpesukoneelle.

Talon ensimmäisestä kerroksesta löytyvät numeroiduilla telineillä varustettu pyörävarasto, maksutta käytettävät pyykinpesukoneet ja kuivausrummut, asukassauna sekä kerhotila. Iskospolku 2 on autoton asuinkohde.

Talo sijaitsee Myyrmäen uudistuvassa keskustassa juna-aseman vieressä. Junan sekä kattavien bussiyhteyksien ansiosta Myyrmäestä on kätevät yhteydet moneen paikaan. Helsingin keskustaan junamatka kestää vain 17 minuuttia.

Metropolian Myyrmäen kampukselle pääsee nopeasti kävellen, sillä matkaa on vain reilun puolen kilometrin verran. Läheltä löytyvät myös Vantaan Varia, Mercuria sekä Vaskivuoren lukio. Suoralla bussiyhteydellä Leppävaaraan pääsee alle 20 minuutissa ja Malmille 25 minuutissa. Lisäksi esimerkiksi Haagassa tai Pasilassa sijaitseviin oppilaitoksiin junamatka kestää vain noin 10 minuuttia.

Myyrmäen aseman ympäristöstä löytyy kolme kauppakeskusta laajoine palveluineen. Urheilupuistossa voi harrastaa tai seurata lukuisia lajeja, vesitornia kiertävälle radalle pääsee juoksemaan tai hiihtämään, eivätkä Malminkartanon kuuluisat portaatkaan ole kaukana. Myyrmäessä kulttuuri on levittäytynyt kaduille, museoihin, konserttisaleihin ja opistoihin. Esimerkiksi Vantaan taidemuseo Artsi on erikoistunut nykytaiteen lisäksi myös katu-, graffiti- ja performanssitaiteeseen.

Perustiedot

Internet-palveluntarjoaja
DNA
Energialuokka
B
Perusparannusvuosi
-
Rakennusvuosi
2023
Viihtyvyyskorjausvuosi
-

Asukasarviot

5/5 Yleisarvosana
5/523.10.2023
5/51.10.2023
 • Arvioi kotikiinteistösi yleistunnelmaa, vuokratasoa, sijaintia ja kuntoa. Kirjoitathan arviosi joko suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Älä laita tekstiin sellaisia tietoja, joista sinut saattaa tunnistaa, esimerkiksi asunnon numeroa. Koska arviot lähetetään anonyymisti, tarkistamme kaikki saadut arviot ennen niiden julkaisua.

  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  Sinulla näyttäisi olevan mainosten estäjä päällä (esim. Ad Block).

  Jotta voisimme taata että sivusto toimii oikein, suosittelemme laajennuksen ottamista pois päältä.