Skip to content
Etusivu Kohteet Anna Sahlsténin katu 4

Anna Sahlsténin katu 4

Leppävaara-Vermonniitty, Espoo

Talon varustetaso

Kohteessa on seuraavat palvelut
 • Hissi
 • Internet: DNA
 • Pesutupa
 • Remontoitu tai uusi
 • Sauna
 • Kerhotila

Täytä asuntohakemus

Asuntoa voit hakea asuntohakemuksella heti, kun opiskelupaikkasi on varmistunut. Hakemus on voimassa kolme (3) kuukautta jättöpäivästä. Lisätietoja hakemisesta Hoasille.

Asuntohakemus

Kohteen asunnot

Yksiö
122 kpl
24 - 30,5 m²
500 - 598 €/kk
Kaksio
14 kpl
40,5 m²
689 - 709 €/kk

Viihtyisiä koteja Vermonniityssä

Vermonniittyyn valmistuu syksyllä 2022 uusia opiskelijakoteja. Kahdeksankerroksisessa talossa on yhteensä 122 yksiötä ja 14 perheasuntoa.

Asunnot ovat viihtyisiä ja pinnat modernit; lattiat ovat vaalean tammen väristä vinyylilankkua ja seinät valkoiset. Kylpyhuoneissa on harmaa himmeäkiiltoinen lattialaatta ja valkoinen seinälaatta sekä tehosteseinä, joka on harmaata betonimaista himmeäkiiltoista laattaa.

Talon ensimmäisestä kerroksesta löytyy numeroiduilla telineillä varustettu pyörävarasto, maksutta käytettävät pyykinpesukoneet ja kuivausrummut sekä kerhotila. Ylimmässä kerroksessa on kaikkien asukkaiden käytössä oleva sauna sekä toinen kerhotila terasseineen.

Anna Sahlsténin kadun opiskelijatalo sijaitsee uudella Vermonniityn asuinalueella. Leppävaaraan kuuluva Vermonniitty on aivan Helsingin ja Espoon rajalla ja sieltä onkin helppoa käydä niin Sellossa ostoksilla kuin Talissa ulkoilemassa.

Lähellä on kaksi juna-asemaa Leppävaara ja Mäkkylä, joten esimerkiksi Haaga-Helian Pasilan kampukselle pääse junalla kätevästi 10 minuutissa ja Helsingin rautatieasemalla junalla menee 15 minuuttia. Jokerilinja 550 vie suoraan Aalto-yliopiston kampukselle ja myös esimerkiksi Haagassa sijaitseviin oppilaitoksiin. Leppävaaran Laureaan kulkee bussi aivan talon vierestä ja pyörällä matkan oppilaitokselle taittaa kymmenessä minuutissa.

Kävelymatkan päässä olevan Leppävaaran keskustan ja Sellon ansiosta tarjolla olevat palvelut ovat laajat. Perkkaan puolelta löytyy lisäksi myös korttelikauppa arkitarpeisiin.

Ulkoiluun ja liikuntaa on lähialueilla runsaasti vaihtoehtoja. Laajalahden kauniisiin merellisiin maisemiin on vain kilometrin matka ja rannasta alkaa Espoon neljäkymmenen kilometrin pituinen Rantaraitti. Urheilupuistot, uimahallit ja kuntoratoja löytyy sekä Leppävaarasta että Talista. Talin puolella on lisäksi frisbeegolf- ja agility-radat sekä idyllinen siirtolapuutarha-alue. Aivan vieressä Vermossa on Suomen pääravirata.

Kiinteistön asukkaana sinulla on mahdollisuus saada käyttöösi myös digitaalinen lisäavain (iLOQ S50). Digitaalinen avain on puhelimeen ladattava sovellus, joka vaatii puhelimeltasi NFC-ominaisuuden. Mikäli haluat digitaalisen lisäavaimen käyttöösi, mainitsethan tästä avainten noudon yhteydessä. Ohjeet digitaalisen avaimen käyttöön löydät hakuehdolla 'S50' osoitteessa https://support.iloq.com/

Katso kaikki uudiskohteet.

Perustiedot

Internet-palveluntarjoaja
DNA
Energialuokka
B
Perusparannusvuosi
-
Rakennusvuosi
2022
Viihtyvyyskorjausvuosi
-

Asukasarviot

4/5 Yleisarvosana
4/528.7.2023
Siisti ja perushyvä asunto. Muutamia outoja ratkaisuja tehty rakennus- ja asennusvaiheessa, mutta niiden kanssa pärjää. Erityisesti jääkaappi on todella äänekäs ja varsinkin kaksioon (kahdelle hengelle) aivan liian pieni.
 • Arvioi kotikiinteistösi yleistunnelmaa, vuokratasoa, sijaintia ja kuntoa. Kirjoitathan arviosi joko suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Älä laita tekstiin sellaisia tietoja, joista sinut saattaa tunnistaa, esimerkiksi asunnon numeroa. Koska arviot lähetetään anonyymisti, tarkistamme kaikki saadut arviot ennen niiden julkaisua.

  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.