Skip to content
Etusivu Alueet Kohteet Anna Sahlsténin katu 4

Anna Sahlsténin katu 4

Espoo, Leppävaara-Vermonniitty
 • Korkea
 • Erinomainen (kiinteistön yleinen taso)

Talon varustetaso

Kohteessa on seuraavat palvelut
 • Hissi
 • Pesutupa
 • Remontoitu tai uusi
 • Asuntotyyppi Yksiö , Koko 25 Neliömetriä , Vuokra 535 Euroa
 • Asuntotyyppi Yksiö , Koko 26 Neliömetriä , Vuokra 546 Euroa
 • Asuntotyyppi Yksiö , Koko 30.5 Neliömetriä , Vuokra 598 Euroa
 • Asuntotyyppi Kaksio , Koko 40.5 Neliömetriä , Vuokra 709 Euroa

Viihtyisiä koteja Vermonniityssä

Vermonniittyyn valmistuu syksyllä 2022 uusia opiskelijakoteja. Kahdeksankerroksisessa talossa on yhteensä 122 yksiötä ja 14 perheasuntoa.

Asunnot ovat viihtyisiä ja pinnat modernit; lattiat ovat vaalean tammen väristä vinyylilankkua ja seinät valkoiset. Kylpyhuoneissa on harmaa himmeäkiiltoinen lattialaatta ja valkoinen seinälaatta sekä tehosteseinä, joka on harmaata betonimaista himmeäkiiltoista laattaa.

Talon ensimmäisestä kerroksesta löytyy numeroiduilla telineillä varustettu pyörävarasto, maksutta käytettävät pyykinpesukoneet ja kuivausrummut sekä kerhotila. Ylimmässä kerroksessa on kaikkien asukkaiden käytössä oleva sauna sekä toinen kerhotila terasseineen.

Anna Sahlsténin kadun opiskelijatalo sijaitsee uudella Vermonniityn asuinalueella. Leppävaaraan kuuluva Vermonniitty on aivan Helsingin ja Espoon rajalla ja sieltä onkin helppoa käydä niin Sellossa ostoksilla kuin Talissa ulkoilemassa.

Lähellä on kaksi juna-asemaa Leppävaara ja Mäkkylä, joten esimerkiksi Haaga-Helian Pasilan kampukselle pääse junalla kätevästi 10 minuutissa ja Helsingin rautatieasemalla junalla menee 15 minuuttia. Jokerilinja 550 vie suoraan Aalto-yliopiston kampukselle ja myös esimerkiksi Haagassa sijaitseviin oppilaitoksiin. Leppävaaran Laureaan kulkee bussi aivan talon vierestä ja pyörällä matkan oppilaitokselle taittaa kymmenessä minuutissa.

Kävelymatkan päässä olevan Leppävaaran keskustan ja Sellon ansiosta tarjolla olevat palvelut ovat laajat. Perkkaan puolelta löytyy lisäksi myös korttelikauppa arkitarpeisiin.

Ulkoiluun ja liikuntaa on lähialueilla runsaasti vaihtoehtoja. Laajalahden kauniisiin merellisiin maisemiin on vain kilometrin matka ja rannasta alkaa Espoon neljäkymmenen kilometrin pituinen Rantaraitti. Urheilupuistot, uimahallit ja kuntoratoja löytyy sekä Leppävaarasta että Talista. Talin puolella on lisäksi frisbeegolf- ja agility-radat sekä idyllinen siirtolapuutarha-alue. Aivan vieressä Vermossa on Suomen pääravirata.

Kiinteistön asukkaana sinulla on mahdollisuus saada käyttöösi myös digitaalinen lisäavain (iLOQ S50). Digitaalinen avain on puhelimeen ladattava sovellus, joka vaatii puhelimeltasi NFC-ominaisuuden. Mikäli haluat digitaalisen lisäavaimen käyttöösi, mainitsethan tästä avainten noudon yhteydessä. Ohjeet digitaalisen avaimen käyttöön löydät hakuehdolla 'S50' osoitteessa https://support.iloq.com/

Katso kaikki uudiskohteet.

Katso Anna Sahlsténin kadun esittelyvideo:

Perustiedot

Perusparannusvuosi
-
Rakennusvuosi
2022
Viihtyvyyskorjausvuosi
-
Hissi
Kyllä
Internet
Sisältyy vuokraan
Lämmityskulut
Sisältyy vuokraan
Vesimaksut
Sisältyy vuokraan
Asuntoja vaihto-opiskelijoille
Ei
Vuokrattavissa
Kaksio, Yksiö
Pesutupa
Kyllä
Remontoitu tai uusi
Kyllä

Asukasarviot

3/5 Yleisarvosana
3/52.10.2022
Samaistun aiempaan kommenttiin epäkäytännöllisyydestä. Kävin kolme kauppaa läpi ennenkuin löysin tarpeeksi pienen mikron jotta se mahtuu sille tarkoitettuun paikkaan. Jääkaappi on niin pieni, ettei sinne mahdu esim. 1.5l juomapullot muutakuin kömpelösti poikittain asetettuna. Jääkaappi on myös erittäin äänekäs, joka haittaa kun huone on niin pieni että sängyn on pakko olla lähellä jääkaappia. Alusta lähtien ongelmia avainten kanssa, mutta ilmeisesti tämä myös muissa hoasin uusissa kiinteistöissä. Pieniä on kuitenkin ongelmat ottaen huomioon opiskelija-asunnon hinnat, 3/5, mieluummin tässä halvalla kuin kalliisti yksityisellä tai ilmaiseksi ojassa.
3/521.9.2022
Ottaen huomioon sen, että kyseessä on uudiskohde, on täällä monta rakennusteknistä asiaa aivan epäkäytännöllisesti toteutettu. Toteutukset rajoittavat elämistä: esim. jääkaappipakastin on hotellin baarijääkaapin kokoinen sen sijaan, että kyseessä olisi edes standardikokoinen jääkaappipakastin. Sinne ei saa kovinkaan pitkäjänteisellä tähtäimellä ruokaa säilöön. Sen lisäksi kylpyhuoneen lattialämmityspaneeli on asennettu sellaiseen kohtaan seinästä, joka estää säilytysratkaisujen tekemisen niille henkilöille, jotka eivät tarvitse pesukoneetta vaan esim. kylppärin kaapin tyhjään koloon. Mikron hyllypaikka on rakennettu aivan liian pieneksi suurimmalle osalle nykypäivän mikroista. Lista jatkuisikin, mutta tyydyn sanomaan vain sen, että hintatasoonsa nähden paikka on melkoisen keskinkertainen.
 • Arvioi kotikiinteistösi yleistunnelmaa, vuokratasoa, sijaintia ja kuntoa. Kirjoitathan arviosi joko suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Älä laita tekstiin sellaisia tietoja, joista sinut saattaa tunnistaa, esimerkiksi asunnon numeroa. Koska arviot lähetetään anonyymisti, tarkistamme kaikki saadut arviot ennen niiden julkaisua.

  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
  Tee asuntohakemus