Skip to content
Etusivu Alueet Kohteet Kyyhkysmäki 2

Kyyhkysmäki 2

Espoo, Leppävaara-Vermonniitty
 • Keskihintainen
 • Erinomainen (kiinteistön yleinen taso)

Talon varustetaso

Kohteessa on seuraavat palvelut
 • Pesutupa
 • Remontoitu tai uusi
 • Sauna
 • Asuntotyyppi Kaksio , Koko 39 Neliömetriä , Vuokra 575 Euroa
 • Asuntotyyppi Kaksio , Koko 58 Neliömetriä , Vuokra 744 Euroa
 • Asuntotyyppi Kaksio , Koko 65 Neliömetriä , Vuokra 778 Euroa

Lapsiperheille sopivia opiskelija-asuntoja Espoon Leppävaarassa

Erittäin suosittu kiinteistö, asuntoja vapautuu hyvin harvoin.

Punatiiliset, kolmikerroksiset pienkerrostalot sijaitsevat kävelymatkan päässä Leppävaaran keskustasta. Asuinalue sijaitsee luonnonläheisessä miljöössä. Maasto on metsäistä ja kallioista.

Kiinteistöltä on lyhyt kävelymatka kauppakeskus Selloon ja Leppävaaran urheilupuistoon, maauimalaan, uimahalliin ja ratsastustalleille. Leppävaarasta on hyvät kulkuyhteydet ympäri Pääkaupunkiseutua niin bussilla kuin junallakin. Leppävaaran keskustasta löytyy kattava valikoima palveluita.

Leppävaaran Laureaan on kiinteistöltä reilu kilometrin matka, Ammattiopisto Live ja Omnia Leppävaara löytyvät kahden kilometrin päästä. Metropolian Karamalmin kampukselle vajaat 4 kilometriä. Aalto-​yliopiston Otaniemen kampukselle ja Metropolian Myyrmäen kampukselle on alueelta suorat bussiyhteydet.

Kiinteistöllä on valmistunut vuonna 2017 viihtyvyyskorjaus, jonka aikana asunnoissa on kunnostettu keittiön kaapistot sekä vaatekaapit. Lattiat on uusittu vinyylilankulla.

Talo ja sen ympäristö sopivat hyvin lapsiperheille. Asunnot ovat 39-65 neliöisiä kaksioita ja kolmioita perheille ja pariskunnille, yksin asuville pieniä kaksioita.

Asukkaiden käytössä on kodikas kerhohuone ja Kyyhkysmäki 3 kiinteistön kuntosali.

Perustiedot

Perusparannusvuosi
2017
Rakennusvuosi
1994
Viihtyvyyskorjausvuosi
-
Hissi
Ei
Internet
Sisältyy vuokraan
Lämmityskulut
Sisältyy vuokraan
Vesimaksut
Sisältyy vuokraan
Asuntoja vaihto-opiskelijoille
Ei
Vuokrattavissa
Kaksio, Kaksio yhdelle, Pysäköintipaikka, Yksiö
Pysäköintipaikka
Kyllä
Pesutupa
Kyllä
Remontoitu tai uusi
Kyllä
Sauna
Kyllä
Asukaskansio
-

Asukasarviot

4/5 Yleisarvosana
4/53.1.2023
Kiva sijainti, mukavan kokoinen ja kiva pohjaratkaisu! Asunto on myös todella siisti pinnoiltaan, mutta vessan ulkonäkö ei kyllä vastaa kämpän muuta sisustaa. Vessassa ei siis ollenkaan laatoitusta, vaan aika vanhat pinnat. Isompi pyykinpesukone ei mahdu vessaan. Löytyy paikka tiskikoneelle. Asunnon lähes jokaisella seinällä menee n.2m korkeudessa harmaa puinen paneeli taulujen ripustusta varten. Keittiön kulmassa seinällä useampi puinen (puun värinen) paneeli. Meidän asunto oli ainakin tosi hyvässä kunnossa ja ollaan kyllä viihdytty - on rauhallinen asuinalue ja plussaa siitä että pääsee kampukselle yhdellä bussilla ja kauppa on toisella puolen tietä!
 • Arvioi kotikiinteistösi yleistunnelmaa, vuokratasoa, sijaintia ja kuntoa. Kirjoitathan arviosi joko suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Älä laita tekstiin sellaisia tietoja, joista sinut saattaa tunnistaa, esimerkiksi asunnon numeroa. Koska arviot lähetetään anonyymisti, tarkistamme kaikki saadut arviot ennen niiden julkaisua.

  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  Tee asuntohakemus