Skip to content
Etusivu Kohteet Kyyhkysmäki 2

Kyyhkysmäki 2

Leppävaara-Vermonniitty, Espoo

Talon varustetaso

Kohteessa on seuraavat palvelut
 • Internet: DNA
 • Pesutupa
 • Sauna
 • Kerhotila

Täytä asuntohakemus

Asuntoa voit hakea asuntohakemuksella heti, kun opiskelupaikkasi on varmistunut. Hakemus on voimassa kolme (3) kuukautta jättöpäivästä. Lisätietoja hakemisesta Hoasille.

Asuntohakemus

Kohteen asunnot

Yksiö
22 kpl
39 m²
567 - 592 €/kk
Kaksio
23 kpl
58 m²
761 - 766 €/kk
Kolmio
6 kpl
65 m²
800 €/kk

Lapsiperheille sopivia opiskelija-asuntoja Espoon Leppävaarassa

Erittäin suosittu kiinteistö, asuntoja vapautuu hyvin harvoin.

Punatiiliset, kolmikerroksiset pienkerrostalot sijaitsevat kävelymatkan päässä Leppävaaran keskustasta. Asuinalue sijaitsee luonnonläheisessä miljöössä. Maasto on metsäistä ja kallioista.

Kiinteistöltä on lyhyt kävelymatka kauppakeskus Selloon ja Leppävaaran urheilupuistoon, maauimalaan, uimahalliin ja ratsastustalleille. Leppävaarasta on hyvät kulkuyhteydet ympäri Pääkaupunkiseutua niin bussilla kuin junallakin. Leppävaaran keskustasta löytyy kattava valikoima palveluita.

Leppävaaran Laureaan on kiinteistöltä reilu kilometrin matka, Ammattiopisto Live ja Omnia Leppävaara löytyvät kahden kilometrin päästä. Metropolian Karamalmin kampukselle vajaat 4 kilometriä. Aalto-​yliopiston Otaniemen kampukselle ja Metropolian Myyrmäen kampukselle on alueelta suorat bussiyhteydet.

Kiinteistöllä on valmistunut vuonna 2017 viihtyvyyskorjaus, jonka aikana asunnoissa on kunnostettu keittiön kaapistot sekä vaatekaapit. Lattiat on uusittu vinyylilankulla.

Talo ja sen ympäristö sopivat hyvin lapsiperheille. Asunnot ovat 39-65 neliöisiä kaksioita ja kolmioita perheille ja pariskunnille, yksin asuville pieniä kaksioita.

Asukkaiden käytössä on kodikas kerhohuone ja Kyyhkysmäki 3 kiinteistön kuntosali.

Perustiedot

Internet-palveluntarjoaja
DNA
Energialuokka
D
Perusparannusvuosi
-
Rakennusvuosi
1994
Viihtyvyyskorjausvuosi
2017
 • Arvioi kotikiinteistösi yleistunnelmaa, vuokratasoa, sijaintia ja kuntoa. Kirjoitathan arviosi joko suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Älä laita tekstiin sellaisia tietoja, joista sinut saattaa tunnistaa, esimerkiksi asunnon numeroa. Koska arviot lähetetään anonyymisti, tarkistamme kaikki saadut arviot ennen niiden julkaisua.

  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.