Skip to content

Kaksio

Suurin osa Hoasin kaksiosta on perheasuntoja eli ne on tarkoitettu pariskunnille ja lapsiperheille. Tutustu perheasuntoihin

Kaksio yhdelle

Kaksiot yhdelle sijaitsevat Itä-Vantaalla Jokiniemessä ja Koivukylässä sekä Espoon Kilossa. Lisäksi kaksioita yhdelle on Helsingin alueella Malminkartanossa, Laajasalossa, Kontula-Kurkimäessä, Haagassa, Suutarilassa, Heikinlaaksossa ja Rastilassa. Helsingin Laajasalossa sijaitseviin kaksioihin ensisijaisia hakijoita ovat Snellman-korkeakoulun opiskelijat.

Odotusaika yhdelle hengelle tarkoitettuihin kaksioihin on lyhyempi kuin yksiöihin. Kaksioissa ei ole myöskään rajoitettua asumisaikaa ja asunnossa voikin siis asua koko opiskelujen ajan. Itä-Vantaalla on vain muutamia yksiöitä, joten kaksio onkin hyvä vaihtoehto omaa rauhaa toivovalle. Kaksioita voivat hakea myös jatko-opiskelijat.

Kaksio yhdelle on yhden henkilön asunto, jossa on 1-2 huonetta, keittokomero/tupakeittiö/keittiö sekä kylpyhuone. Kaksiot vuokrataan muuten kalustamattomina, mutta asunnoissa on vaatekaappi. Keittiöstä löytyy jääkaappi, pakastin ja liesi.

Kenelle: Yksin hakevat, yksin hakevat lemmikin kanssa
Sijainti: Itä-Vantaa: Jokiniemi ja Koivukylä, Espoo: Kilo, Helsinki: Haaga, Heikinlaakso, Kontula-Kurkimäki, Laajasalo, Malminkartano, Rastila ja Suutarila
Asunnon vuokra: noin 500 – 614 euroa
Asunnon koko: noin 34 – 53 m2
Lemmikit: Kaksiossa saa pitää lemmikkiä

Tee asuntohakemus