Hyppää sisältöön

Pesutupa ja sauna

Hoas-asukkaana käytössäsi on maksutta kiinteistösi pesutupa ja sauna. Lähes kaikissa Hoasin kiinteistöissä on pesutupa ja sauna, mutta poikkeuksiakin on. Katso poikkeuskiinteistöt ja niihin liittyvät ohjeistukset tämä sivun lopusta. Jos haluat tarkistaa, mitä palveluita sinun kiinteistössäsi on, näet ne näppärimmin kirjautumalla MyHoasiin ja klikkaamalla kiinteistön tiedot -osioon.

Kun haluat käyttää pesutupaa tai saunaa, varaa vuoro sähköisessä varausjärjestelmässämme (Booking). Lähetämme sinulle tunnukset varausjärjestelmään automaattisesti, kun vuokrasopimuksesi alkaa.

Pesutupa

Saat omat pyykkisi pestyä ilmaiseksi pesutuvassa lähes kaikissa Hoasin kiinteistöissä. Pesutuvat ovat hyvin varusteltuja. Pyykkikoneiden lisäksi voit käyttää kuivausrumpuja, -kaappeja, linkoja ja kuivaushuoneita vuorollasi. Uusimmissa ja vasta remontoiduissa kohteissa pesutupien yhteydessä on myös opiskelutiloja, joissa voi viettää aikaa sillä välin, kun pyykit ovat pesussa.

Voit varata kiinteistöstäsi riippuen 5 tai 10 pyykkivuoroa viikossa.

Muista ottaa toiset asukkaat huomioon myös pesutuvassa. Käytä laitteita vain varattuna aikanasi ja varmista, että koneet ovat vapaita heti vuorosi päätyttyä seuraavaa pyykkääjää varten. Muista ottaa mukaasi kaikki omat tavarasi, jätä pesutupa siistiin kuntoon ja vie roskat roskiin vuorosi päätyttyä.

Etsitkö tietoa oman pyykin- tai astianpesukoneen asentamisesta? Perehdy huolella oman pesukoneen asentamiseen liittyviin ohjeistuksiimme.

Sauna

Kun haluat löylyihin, varaa maksutta saunavuoro. Saunat ovat auki keskiviikosta lauantaihin kello 17-22. Jokainen saunavuoro varataan erikseen. Kiinteistöstä riippuen voit varata 3 tai 5 saunavuoroa kuukaudessa.

Muista myös saunassa ottaa toiset asukkaat huomioon. Huolehdi, että poistut saunasta heti oman vuorosi päätyttyä, jotta seuraava saunoja pääsee nauttimaan löylyistä. Muista ottaa kaikki omat tavarasi mukaan ja jätä sauna siistiin kuntoon poistuessasi.

Poikkeukset

Varaa pesutupa tai sauna kiinteistöltä löytyvien ohjeiden mukaisesti

  • Hyväntoivonkatu 6 (PNTmobile)
  • Itämerenkatu 12
  • Santakuja 3
  • Selkämerenkatu 6
  • Juusintie 5

Ei pesutupaa

  • Siamintie 3

Ei pesutupaa tai saunaa

  • Linnankuja 2

Muut poikkeukset

  • Alberganesplanadi 2 – asunnoissa omat saunat
  • Helmikuja 6 – asunnoissa omat saunat
  • Juusintie 5 – Maksullisen saunavuoron voit varata lähettämällä meille viestin MyHoasissa tai sähköpostia asumispalveluillemme: asumispalvelut@hoas.fi.

Sinulla näyttäisi olevan mainosten estäjä päällä (esim. Ad Block).

Jotta voisimme taata että sivusto toimii oikein, suosittelemme laajennuksen ottamista pois päältä.