Hyppää sisältöön

Pysäköinti ja autopaikka

Useimmissa kiinteistöissämme on asukkaille varattavissa olevia autopaikkoja ja lyhytaikaiseen pysäköintiin tarkoitettuja vieraspaikkoja.

Oma autopaikka

Voit hakea omaa autopaikkaa MyHoasissa. Autopaikkojen tyypit, määrät ja hinnat vaihtelevat kiinteistöittäin. Autopaikasta peritään erillinen maksu. Joskus kaikki autopaikat ovat varattuja, jolloin voit joutua odottamaan, että autopaikka vapautuu.

Jos vapaa autopaikka löytyy, tarkistamme, että maksutilanteesi on kunnossa. Jos sinulla on maksamatonta vuokraa tai muita maksuja Hoasille, emme voi tarjota sinulle autopaikkaa. Voit hakea autopaikkaa, mutta tarjoamme paikkoja muille odottaville kunnes maksusi ovat taas ajan tasalla. Voit tarkistaa omien maksujesi tilanteen MyHoasissa.

Huom! Älä koskaan käytä lämmitystolppaa sähköauton lataamiseen. Lämmitystolpan pistorasiaa ei ole suunniteltu käytettäväksi suurella kuormituksella pitkiä aikoja ja sillä lataaminen aiheuttaa tulipaloriskin.

Autopaikkojen hinnat

Autopaikan hinta riippuu kiinteistöstä. Autopaikkojen kiinteistökohtaiset hinnat löydät alla olevasta tiedostosta.

Vieraspaikat

Vieraspaikoilla saa pysäköidä pysäköintikiekolla neljän tunnin ajan arkisin kello 8–22. Vieraspaikat on tarkoitettu kiinteistön asukkaiden vierailijoiden lyhytaikaiseen pysäköintiin.

Lastaus ja purkaminen

Pysäköinti on sallittua vain merkityillä paikoilla. Voit kuitenkin esimerkiksi muuton yhteydessä pysäköidä hetkeksi piha-alueelle muuttokuorman purkamista tai lastaamista varten, kuitenkin enintään 15 minuutiksi.

Pysäköinninvalvonta

Suurimmassa osassa Hoasin kiinteistöjä pysäköinninvalvontaa hoitaa Aimo Park. Jos huomaat väärin pysäköidyn auton tai joku on pysäköinyt varaamallesi autopaikalle, tee Aimo Parkille valvontapyyntö tällä lomakkeella.

Valvontapyyntölomakkeen voi täyttää viikon jokaisena päivänä mihin vuorokauden aikaan tahansa. Valvontapyyntö välittyy heti alueen vuorossa oleville pysäköinninvalvojille, ja pyynnöt pyritään tarkastamaan mahdollisimman pian.


Sinulla näyttäisi olevan mainosten estäjä päällä (esim. Ad Block).

Jotta voisimme taata että sivusto toimii oikein, suosittelemme laajennuksen ottamista pois päältä.