Hyppää sisältöön
Etusivu Asuvalle Maksut ja tilitiedot MyHoasissa

Maksut ja tilitiedot MyHoasissa

Pääset tarkastelemaan ja maksamaan laskuja, jotka ovat jo erääntyneet tai erääntymässä seuraavan 30 päivän aikana MyHoas-palvelussa. Näet palvelussa myös laskujen kokonaissumman ja voit maksaa kaikki laskusi yhdellä kertaa. Voit halutessasi maksaa maksuja myös ennakkoon, vaikka ne eivät vielä näkyisikään palvelussa.

Maksut voi maksaa suomalaisena verkkopankkimaksuna, Visa- tai Mastercard-korttimaksuna tai MobilePay-, Pivo- tai Siirto -maksusovelluksilla.

Jos laskusi ovat jo siirtyneet perintään, niitä ei voi enää maksaa MyHoasissa. Noudata silloin perintätoimiston ohjeita maksamisesta.

Askarruttavatko vuokran eräpäivä tai muu laskuihin liittyvä? Lue lisää vuokrasta ja muista maksuista.

Näin maksat MyHoasissa

1. Näet MyHoasin etusivulla tiedon siitä, mikä oma maksutilanteesi on, etsimällä etusivun näkymästä sopimukset ja maksut -osion.

Klikkaa osion alareunan Näytä sopimukset ja maksut -kohtaa (kuvassa).

Kuvakaappaus etusivun sopimukset ja maksut -osiosta. Osiossa näkyy asunnon osoite ja mitä vuokrasta on maksamatta. Punainen nuoli osoittaa kuvan alareunan linkkiin, jossa lukee Näytä sopimukset ja maksut.
Etsi etusivulta sopimukset ja maksut -osio ja valitse Näytä sopimukset ja maksut.

2. Sopimukset ja maksut -näkymässä pääset tarkastelemaan, mistä lasku koostuu ja miten se maksetaan. Täältä löydät myös halutessasi vuokrasopimuksen ja pystyt tarkastelemaan sinulle saapuneita asukaslaskuja erillislaskut-kohdassa.

Etene maksamiseen klikkaamalla Maksaminen-osiota.

Valitse Maksutiedot-osiosta Siirry maksamiseen.

3. Seuraavassa näkymässä näet, onko sopimuksellasi tällä hetkellä maksettavaa ja pääset siirtymään maksupalveluun. Syötä avoimeen tekstikenttään se summa, jonka haluat maksaa ja klikkaa siirry maksupalveluun (kuvassa).

Valitse haluamasi maksutapa ja noudata maksupalvelun ohjeistusta maksun loppuun suorittamiseksi. Kun maksu on tehty, palaat takaisin MyHoasiin. Jos maksu onnistui, näet tekstin ”maksu onnistui”.

Maksetut maksut eivät näy saldotiedoissasi MyHoasissa heti. Saldotilanne päivittyy muutaman päivän viiveellä.

Syötä summa avoimeen kenttään ja siirry maksupalveluun.

Jos haluat tulostaa laskun itsellesi tai tarkistaa maksutiedot tilisiirtoa varten, voit avata laskun avaa maksutiedot -painikkeesta. Saat laskun auki, kun valitset ponnahdusikkunan alalaidasta kuluva kausi -painikkeen (kuvassa). Tulostettava versio aukeaa uuteen välilehteen.

Kuluvan kauden lasku on se, joka sinun pitää juuri tällä hetkellä maksaa. Edellisen kausi -painikkeesta pääset tarkastelemaan aiemmin saamasi laskun tulostettavaa versiota.


Sinulla näyttäisi olevan mainosten estäjä päällä (esim. Ad Block).

Jotta voisimme taata että sivusto toimii oikein, suosittelemme laajennuksen ottamista pois päältä.