Hyppää sisältöön
Etusivu Uutiset Etsitkö edullista asuntoa opiskelujen ajaksi?

Etsitkö edullista asuntoa opiskelujen ajaksi?

Valitse soluasunto, saat kaverit kaupan päälle.

Miksi muuttaisin soluasuntoon?

Soluasunto on edullisin opiskelija-asuntomuoto. Soluhuoneen hinnat vaihtelevat reilusta 200 eurosta noin 450 euroon. Sähkö- ja vesimaksut sisältyvät soluhuoneen hintaan ja maksuttomina lisäpalveluina saat internet-yhteyden sekä sauna- ja pesulavuorot. Useissa Hoasin kiinteistössä on asukkaiden käytössä myös yhteistiloja. Asukkaat ovat voineet yhdessä hankkia tiloihin esimerkiksi kuntoilu- tai pelilaitteita.

Soluasunnossa on kaverit valmiina

Aloitatko opinnot uudella paikkakunnalla? Soluasunnossa voit tutustua ihmisiin jo ennen kuin ensimmäiset kurssit todella pyörähtävät käyntiin. Ja onhan se muutenkin mukavaa, että kotona on joku, joka on samassa elämätilanteessa kanssasi.

https://youtu.be/HwcMd87l5dA

Soluasunnossa pärjää vähillä varusteilla

Huoneen saa viihtyisäksi vähemmilläkin huonekaluilla. Kodinkonehankinnoissa voi myös säästää, sillä harvaan talouteen tarvitaan esimerkiksi useampaa veden- tai kahvinkeitintä. Jos asunnossa on yhteistiloja, huonekaluja voi metsästää kämppäkavereiden kanssa vaikka Kierrätyskeskuksesta.

https://youtu.be/G3dY1stF3go

Soluasuntoja on aina tarjolla

Soluasunnon voi saada jopa viikossa ja niitä on hyvin tarjolla ympäri vuoden.

Soluasuntoja on monenlaisilla alueilla

Hoasilla on asuntoja 42 alueella Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa ja soluasuntoja on tarjolla lähes kaikissa kiinteistöissä. Soluasuntoja on esimerkiksi kaupungin sykkeessä Kampissa ja Kalasatamassa, koulujen kampusalueilla Myllypurossa ja Otaniemessä, vehreissä maaseutumaisemissa Viikissä ja Latokaskessa.

Soluasunnoissa voi asua pitkään

Soluasunnossa voi asua koko opiskeluajan ja usein vielä vuoden valmistumisen jälkeenkin. Unohda muuttostressi ja keskity olennaiseen – eli opiskeluun.

Tutustu tarkemmin


Sinulla näyttäisi olevan mainosten estäjä päällä (esim. Ad Block).

Jotta voisimme taata että sivusto toimii oikein, suosittelemme laajennuksen ottamista pois päältä.