Skip to content
Etusivu Alueet Kohteet Vehkapolku 10

Vehkapolku 10

Vantaa, Jokiniemi-Tikkurila
 • Korkea
 • Erinomainen (kiinteistön yleinen taso)

Talon varustetaso

Kohteessa on seuraavat palvelut
 • Hissi
 • Remontoitu tai uusi
 • Asuntotyyppi Kaksio , Koko 43.5 Neliömetriä , Vuokra 820 Euroa
 • Asuntotyyppi Yksiö , Koko 28 Neliömetriä , Vuokra 670 Euroa
 • Asuntotyyppi Yksiö , Koko 30 Neliömetriä , Vuokra 670 Euroa
 • Asuntotyyppi Kolmio , Koko 56 Neliömetriä , Vuokra 890 Euroa
 • Asuntotyyppi Yksiö , Koko 24 Neliömetriä , Vuokra 640 Euroa
 • Asuntotyyppi Yksiö , Koko 24 Neliömetriä , Vuokra 690 Euroa
 • Asuntotyyppi Yksiö , Koko 24 Neliömetriä , Vuokra 640 Euroa

Uusia opiskelijakoteja Tikkurilan keskustassa

Tikkurilan keskustaan keväällä 2021 valmistuneita opiskelijakoteja. Kahdeksankerroksisessa talossa on yhteensä 149 yksiötä ja 13 perheasuntoa.

Asunnot ovat viihtyisiä ja moderneja; lattiat ovat vaaleaa vinyylilankkua, seinät ja keittiön kaapistot valkoiset, keittiötasot puunväriset ja kylpyhuoneet vaaleanharmaata laattaa. Jokaisessa asunnossa on oma ranskalainen parveke.

Talossa on kattavat yhteistilat, jotka koostuvat erilaisista, yhteisen kokonaisuuden muodostavista, osista. Asukkaiden maksutta varattavia saunoja on kaksi. Saunan vilvoittelu-loungesta oleskelutilat jatkuvat pieneen auditorioon, jossa on mahdollista, oleilla, opiskella tai vaikka katsoa elokuvaa. Auditorion vieressä on vielä suurempi oleskelutila, josta löytyy pienen keittiön sekä tuolien ja pöytien lisäksi maksutta käytettävät pyykinpesukoneet ja kuivausrummut.

Kiinteistöltä löytyvät myös kattavat jätteenlajittelumahdollisuudet sekä numeroiduilla telineillä varustettu pyörävarasto.

Vehkapolun opiskelijatalo on osa korttelikokonaisuutta, joka käsittää useita valmistuvia asuintaloja sekä uuden Tikkurilan kirkon. Kohtaamisen kortteliksi nimetyssä kokonaisuudessa tullaan kehittämään asukkaiden välistä yhteisöllisyyttä erilaisten yhteisten tapahtumien, viestintäkanavien sekä toimielinten avulla.

Vieressä sijaitsevien juna- ja bussiasemien ansiosta kulkuyhteydet ovat Vehkapolulla erinomaiset. Junalla pääsee kulkemaan kätevästi esimerkiksi kehärataa pitkin Pohjois-Helsingin alueille (mm. Puistola, Malmi, Oulunkylä) tai Länsi-Vantaan ja -Helsingin suuntaan (mm. Myyrmäki, Kannelmäki, Pohjois-Haaga). Kaikki VR:n kaukojunat pysähtyvät Tikkurilassa ja bussiyhteyksiä on paljon erityisesti eri puolille Vantaata. Helsingin keskustaan matka kestää junalla vain 14 minuuttia, Malmille kuusi, Myyrmäkeen 25 ja Keravalle kahdeksan.

Sijainti Tikkurilan keskustassa takaa hyvät ja monipuoliset palvelut. Päivittäisostoksille löytyy vaihtoehtoja pikkukaupoista supermarketteihin ja kahviloita sekä ravintoloita on paljon erityisesti Dixi- ja Tikkuri-kauppakeskuksissa. Lähellä sijaitsevat myös mm. kirjasto, kulttuuritehdas Vernissa, tiedekeskus Heureka ja paljon kaupunkipyöräasemia.

Alueelta löytyvät kattavat ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet. Tikkurilan urheilupuisto tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet niin sisä- kuin ulkoharrastamiseen ja liikuntapaikkoja on paljon myös lähialueilla Hiekkaharjussa ja Puistolassa. Ulkoilija voi suunnata vieressä virtaavan Keravanjoen varrelle ja pyörällä on helppo polkaista vaikka Kuusijärven ulkoilualueelle tai pidemmällekin Sipoonkorven kansallispuistoon.

Tikkurilan jo joitakin vuosia käynnissä ollut uudistuminen jatkuu edelleen ja kylätunnelman rinnalle on kehittynyt vahvemmin myös urbaania elämää.

Lue Vantaan kaupungin esittely Tikkurilan alueesta.

Asuntojen vuokrat vaihtelevat asunnon koon, kerroksen sekä näkymien mukaan.

Katso esittelyvideot:

Perustiedot

Perusparannusvuosi
-
Rakennusvuosi
2021
Viihtyvyyskorjausvuosi
-
Hissi
Kyllä
Internet
Sisältyy vuokraan
Lämmityskulut
Sisältyy vuokraan
Vesimaksut
Sisältyy vuokraan
Asuntoja vaihto-opiskelijoille
Ei
Vuokrattavissa
Kaksio, Kolmio, Yksiö
Remontoitu tai uusi
Kyllä

Turvallisuus

Asukasarviot

4/5 Yleisarvosana
2/530.12.2022
Hyvä sijainti ainoa hyvä puoli. Muuten liian pienet hissit ja liian kapeat portaikot muuttoon. Asuntoihin jotka ovat sisäpihan suuntaan ei tule tulemaan koskaan luonnonvaloa, vaan katsovat suoraan edessä olevan talon ikkunoita. Talo on suunniteltu masentavan tehokkaaksi siis.
4/54.2.2022
Asunto ja asuntorakennus on todella siisti, asunto on hyvä ja valoisa. Lisäksi äänieristys on hyvä ja mielestäni kesäisin ilmastointi toimii hyvin kun ei ole ollut kuuma asunnossa. Pesulassa ei ole melkein ikinä ruuhkaa joten omaa pesukonettakaan ei tarvitse. Kulkuyhteydet junalla ja bussilla ovat olleet hyvät. Asunnon hinta on kuitenkin mielestäni hieman liian korkea.
5/531.1.2022
Hyvältä näyttää
 • Arvioi kotikiinteistösi yleistunnelmaa, vuokratasoa, sijaintia ja kuntoa. Kirjoitathan arviosi joko suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Älä laita tekstiin sellaisia tietoja, joista sinut saattaa tunnistaa, esimerkiksi asunnon numeroa. Koska arviot lähetetään anonyymisti, tarkistamme kaikki saadut arviot ennen niiden julkaisua.

  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  Tee asuntohakemus