Skip to content
Etusivu Alueet Kohteet Pasteurinkatu 1

Pasteurinkatu 1

Helsinki, Viikki
 • Keskihintainen
 • Erinomainen (kiinteistön yleinen taso)

Talon varustetaso

Kohteessa on seuraavat palvelut
 • Hissi
 • Pesutupa
 • Sauna
 • Asuntotyyppi Yksiö , Koko 27 Neliömetriä , Vuokra 531 Euroa
 • Asuntotyyppi Kaksio , Koko 42.5 Neliömetriä , Vuokra 730 Euroa
 • Asuntotyyppi Kaksio , Koko 55 Neliömetriä , Vuokra 882 Euroa
 • Asuntotyyppi Soluhuone , Koko 16.5 Neliömetriä , Vuokra 380 Euroa
 • Asuntotyyppi Kolmio , Koko 80.5 Neliömetriä , Vuokra 972 Euroa

Pidettyjä opiskelija-asuntoja Viikin kampuksella

Kerrostalot sijaitsevat puistoalueen ja peltoaukean vieressä, idyllisessä maalaismaisemassa Helsingin yliopiston Viikin kampusalueella. Viikin kampuskirjasto ja Prisma sijaitsevat molemmat kivenheiton päässä. Kumpulan ja Myllypuron kampuksille on kiinteistöltä sujuvat kulkuyhteydet.

Viihtyisissä taloissa on yksin asuville yksiöitä ja soluasuntoja, perheille ja pariskunnille 42-55 neliöisiä kaksioita. Asukkaiden käytössä on pieniä kerhotiloja saunan yhteydessä B- ja C-taloissa. Joka rapussa on hissi.

Raide-Jokerin eli Itäkeskuksen ja Espoon Keilaniemen välille rakennettavan pikaraitiolinjan rakennustyöt on aloitettu kesällä 2019. Raide-Jokerin verkkosivuilta näet, miten rakennustyöt vaikuttavat Pasteurinkadun ympäristössä: raidejokeri.info/rakentaminen

Perustiedot

Perusparannusvuosi
-
Rakennusvuosi
2010
Viihtyvyyskorjausvuosi
-
Hissi
Kyllä
Internet
Sisältyy vuokraan
Lämmityskulut
Sisältyy vuokraan
Vesimaksut
Sisältyy vuokraan
Asuntoja vaihto-opiskelijoille
Ei
Vuokrattavissa
Kaksio, Kolmio, Pysäköintipaikka, Soluhuone, Yksiö
Pysäköintipaikka
Kyllä
Pesutupa
Kyllä
Sauna
Kyllä
Asukaskansio
-

Asukasarviot

3/5 Yleisarvosana
4/531.1.2022
Meillä asuntona ns. "kolmio". Keittiöön ei kuitenkaan mahdu muuta kuin keittiön pöytä, joten sanoisin asunnon olevan 2h + keittiö. Muuten asunto on mukava ja valoisa. Asunnon sisustus näyttää hieman hassulta, koska asunnon huoneen kulmat eivät ole suoria. Iso pesuhuone ja tilavat makuuhuoneet. Asunnon ympäristö on todella viihtyisä ja rauhallinen. Hyvät ulkoilu ja hiihto maastot lähellä. Saunat ja pesutupa ovat vastaaviin kohteisiin verrattuna tasokkaita. Pienet häkkivarastot, joita ei välttämättä ole saatavilla, sillä niitä ei ole numeroitu. Hyvät pyörien säilytys mahdollisuudet. Paljon autopaikkoja. Prisma ja sen palvelut todella lähellä.
2/515.12.2021
Viikin alue on viihtyisä ja rauhallinen. Asunto ei niinkään. Kylpyhuoneet kunnoltaan hieman epäsiistejä (laatoissa värjäymiä) ja lisäksi huoneessa ilmanvaihto ei tuntunut toimivan kunnolla. Lattiat muovisia ja harmaita. Kesällä ylimmissä kerroksissa on todella kuuma. Pesutupa erinomainen, joten oma pesukone ei ole välttämätön. Saunat ok.
4/531.10.2021
2/519.10.2021
Sijainti hyvä, hinta hieman korkea asunnon viihtyvyyteen nähden. Asunto ei ihan vastannut odotuksia siitä, millaisen vuonna 2010 rakennetun talon asunnon kuuluisi näyttää. Kylpyhuoneen lattialaatoissa käytetty erikoista saumamateriaalia, koska reagoivat veden kanssa siten että ovat tummuneet ajan saatossa ja lattia näyttää epäsiistiltä. Laattamateriaali on myös heikkoa, sillä edellisen asukkaiden jäljiltä laatoissa on lommoja. Asuntoesitteessä mainittiin asunnon lattian sävyn olevan vaalea, mutta oikeasti se on harmaa.
 • Arvioi kotikiinteistösi yleistunnelmaa, vuokratasoa, sijaintia ja kuntoa. Kirjoitathan arviosi joko suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Älä laita tekstiin sellaisia tietoja, joista sinut saattaa tunnistaa, esimerkiksi asunnon numeroa. Koska arviot lähetetään anonyymisti, tarkistamme kaikki saadut arviot ennen niiden julkaisua.

  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  Tee asuntohakemus