Hyppää sisältöön
Etusivu Kohteet Haukilahdenkuja 15

Haukilahdenkuja 15

Hermanni-Sörnäinen, Helsinki
 • Suosikkikohde

Talon varustetaso

Kohteessa on seuraavat palvelut
 • Hissi
 • Internet: DNA
 • Pesutupa
 • Sauna
 • Kerhotila

Täytä asuntohakemus

Asuntoa voit hakea asuntohakemuksella heti, kun opiskelupaikkasi on varmistunut. Hakemus on voimassa kolme (3) kuukautta jättöpäivästä. Lisätietoja hakemisesta Hoasille.

Asuntohakemus

Kohteen asunnot

Soluhuone
16 kpl
15,1 m²
445 - 457 €/kk
Erityisryhmät
14 kpl
32,5 - 90,5 m²
460,04 - 1 284,64 €/kk
Yksiö
97 kpl
27,5 - 28 m²
564 - 574 €/kk
Kaksio
44 kpl
42 - 56,5 m²
766 - 906 €/kk

Opiskelijakoteja Helsingin Hermannissa

Erittäin suosittu kiinteistö, asuntoja vapautuu hyvin harvoin.

Tässä talossa korostuu asumisen yhteisöllisyys; asukkaat voivat rentoutua talon yhteisessä olohuoneessa. Alueelle on hyvät liikenneyhteydet metrolla, busseilla ja raitiovaunuilla. Yhteydet paranevat vielä entisestään, kun Pasilan ja Kalasataman välinen raitiovaunuyhteys valmistuu ja aloittaa liikenteensä vieressä kulkevalla Hermannin rantatiellä 2024.

Helsingin ydinkeskustaan on 4 kilometriä ja Hakaniemeen vain noin 1,5 kilometriä.  Kauppakeskus Arabia ja kauppakeskus Redi sijaitsevat kävelymatkan päässä. Kumpulan kampus löytyy reilun kilometrin päästä ja taloilta on hyvät yhteydet myös Viikin ja keskustan kampuksille.

Haukilahdenkujalla on yksin hakeville minikeittiöllisiä yksiöitä ja yksiöitä yhteiskeittiöllä. Minikeittiölliset yksiöt ovat varusteltu keittotasolla, mikroaaltouunilla ja jääkaapilla. Kiinteistössä on lisäksi yhteiskeittiöllisiä yksiöitä, joissa on mikroaaltouuni ja jääkaappi. Yksiöissä ei ole omaa uunia, mutta asukkaiden käytössä on A- ja B-talon yhteiskeittiöt, joissa voi ruoanlaiton lisäksi ruokailla ja viettää aikaa.

Haukilahdenkuja 15 on asukkaiden suosikkikohde. Suosikkikohteet ovat kiinteistöjä, joiden asukkaat voivat suositella kohdetta kodiksi myös ystävilleen. Asukaskyselyssä asukkaat ovat antaneet kiinteistölle kiitettävän arvosanan ja kyselyyn on vastannut vähintään 20 asukasta.

Asuntoesittelyvideot

Perustiedot

Internet-palveluntarjoaja
DNA
Energialuokka
C
Perusparannusvuosi
-
Rakennusvuosi
2014
Viihtyvyyskorjausvuosi
-

Asukasarviot

5/5 Yleisarvosana
5/516.1.2024
5/58.12.2023
 • Arvioi kotikiinteistösi yleistunnelmaa, vuokratasoa, sijaintia ja kuntoa. Kirjoitathan arviosi joko suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Älä laita tekstiin sellaisia tietoja, joista sinut saattaa tunnistaa, esimerkiksi asunnon numeroa. Koska arviot lähetetään anonyymisti, tarkistamme kaikki saadut arviot ennen niiden julkaisua.

  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  Sinulla näyttäisi olevan mainosten estäjä päällä (esim. Ad Block).

  Jotta voisimme taata että sivusto toimii oikein, suosittelemme laajennuksen ottamista pois päältä.