Hyppää sisältöön
Etusivu Uudet palvelut Hoasin asuntohakemus uudistui

Hoasin asuntohakemus uudistui

Hoasin asuntohakemus sai uuden ilmeen ja se siirtyi osaksi Hoasin verkkosivuja. Muutos ei vaikuta mitenkään voimassa oleviin, aikaisemmin tehtyihin hakemuksiin. Aiemmin tehdyt hakemukset ovat edelleen voimassa ja niitä päivitetään uudistuneen hakemussivun kautta.

Asuntohakemuksen päivittäminen

Nyt tai aikaisemmin tehtyä asuntohakemusta pääsee päivittämään kertakäyttöisellä linkillä, jonka voi tilata sähköpostiinsa Hoasin verkkosivujen hakemussivulta.

Asuntotarjouksen hyväksyminen

Kun olemme löytäneet sinulle hakemuksellasi esitettyjä toiveita vastaavan asunnon, lähetämme sinulle tiedon asuntotarjouksesta sähköpostiisi. Asuntotarjouksen pääset katsomaan ja hyväksymään Hoasin verkkosivuilta tilattavalla kertakäyttöisellä linkillä. Linkin voit tilata asuntohakemussivulta.


Sinulla näyttäisi olevan mainosten estäjä päällä (esim. Ad Block).

Jotta voisimme taata että sivusto toimii oikein, suosittelemme laajennuksen ottamista pois päältä.