Skip to content
Etusivu Uutiset Avainten noutaminen uuteen Hoas-kotiin

Avainten noutaminen uuteen Hoas-kotiin

Koronaviruksen tarttumisen ja tartuttamisen ehkäisemiseksi Hoasin palvelukeskus Pohjoisella Rautatiekadulla on pääosin suljettu. Palvelemme ainoastaan asukkaita, joiden vuokrasopimus on alkamassa, ja jotka tarvitsevat avaimet uuteen Hoas-kotiinsa.

Edit: 23.5.2022 alkaen palvelukeskus on avoinna ma-pe klo 12-16 ja joka kuukauden ensimmäinen ja viimeinen arkipäivä klo 10-16. Aukioloajat löytyvät: https://hoas.fi/yhteydenotto/

Varaudu jonottamaan avaimia hakiessasi ja ota mukaan jotain tekemistä, pientä evästä, hyvää mieltä sekä ilmasta riippuen lapaset, sateenvarjo tai aurinkolasit.

Avaimia voi hakea seuraavina aikoina:

To 28.4. klo 12–16 ja pe 29.4. klo 10–16. Jos olet tulossa hakemaan avaimia huhtikuun puolella, tarkista etukäteen, että avaimesi ovat jo saatavilla.

Ma 2.5. klo 10–16 ja ti 3.5. klo 12–16.

Kun tulet Hoasin toimistolle, käytä kasvomaskia. Jos sinulla on hengitystieinfektio- eli flunssaoireita (yskä, nuha, kurkkukipu, lihassärky tai kuume) tai epäilet itselläsi koronatartuntaa, valtuuta joku hakemaan avaimet puolestasi. Täytä valtakirja avainten noutoa varten.

Mikäli et pääse avaintenhakupäivinä hakemaan avainta, etkä pysty valtuuttamaan toista henkilöä noutamaan avaimia puolestasi, on sinun mahdollista varata aika avainten noutoon. Varattavia aikoja on tarjolla maanantaista perjantaihin klo 12-15.30 välillä. Ole yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse, mikäli tarvitset ajanvarauksen avainten noutoon.

Puhelinlinjat (09 5499 00) ovat auki ma-pe klo 10-16.

Jos avain unohtuu kotiin tai katoaa, käytä Securitaksen ovenavauspalvelua. Avaimen kadotessa, ole asiasta myös puhelimitse yhteydessä asumispalveluihimme, josta saat toimintaohjeet uuden avaimen saamiseksi.

Sähköpostiosoitteet:

asumispalvelut@hoas.fi: asunnonhaku, vuokrasopimukset tai autopaikkojen vuokraaminen
maksut@hoas.fi: vuokrat ja vakuusmaksut
huolto@hoas.fi: kysymykset asunnon ja kiinteistön kunnosta tai huoneistotarkastuksista, vikailmoitukset vikailmoituslomakkeella

Jos et pääse itse hakemaan avaimia, valtuuta joku hakemaan avaimet puolestasi. Täytä valtakirja avainten noutoa varten.

Tee asuntohakemus