Skip to content
Framsida Nyheter Nycklarna till ditt nya Hoas-hemmet

Nycklarna till ditt nya Hoas-hemmet

För att förebygga spridningen av coronaviruset är servicecentret på Norra Järnvägsgatan mestadels stängt. Vi betjänar endast kunder vars hyresavtal är på väg att börja och som behöver nycklarna till det nya hemmet.

Edit: Från och med 23.5.2022 är servicecentret öppet mån-fre 12-16 och varje månads första och sista dag 10-16.

Förbered dig på att du kommer att måsta köa då du hämtar nycklarna, ta med något att göra, mellanmål och dricka och gott humör.

Nycklarna kan hämtas enligt följande:

Torsdag 28.4. kl 12–16 och fredag 29.4. klo 10–16: Du behöver avtala med Hoas om hämtning av nycklarna på förhand. Vi kan endast överlämna nycklarna om den tidigare invånaren har flyttat ut.

Mondag 2.5. kl 10–16 och tisdag 3.5. kl 12–16.

Sköt alla andra ärenden på nätet eller via telefon. Hoas telefonlinjernä (09 549 900, msa/Ina) betjänar

mån-fre 10-16

Om du tappar din nyckel eller glömmer att ta med dig den när du lämnar lägenheten, använd Securitas dörröppningstjänst. Dessutom, vid borttappad nyckel, kontakta oss per telefon för att få instruktioner om hur du hämtar en ny nyckel.

E-postadresser:

  • asumispalvelut@hoas.fi (bostadssökning, hyresavtal och bilplatser)
  • maksut@hoas.fi (hyror och hyresgarantier)
  • huolto@hoas.fi (frågor gällande lägenhetens eller byggnadens skick eller bostadsinspektioner, felanmälningar via felanmälningsblanketten)

Om du inte kan hämta din nyckel själv kan du ge någon över 18 år att hämta den åt dig. Vänligen fyll i formuläret noggrant.

Ansök om bostad