Hyppää sisältöön
Etusivu Kohteet Tuuliniitty 1

Tuuliniitty 1

Otaniemi-Tapiola, Espoo
 • Korkea
 • Kohteen kunto: erinomainen
 • Suosikkikohde

Talon varustetaso

Kohteessa on seuraavat palvelut
 • Hissi
 • Internet: DNA
 • Pesutupa
 • Remontoitu tai uusi
 • Sauna
 • Kerhotila

Täytä asuntohakemus

Asuntoa voit hakea asuntohakemuksella heti, kun opiskelupaikkasi on varmistunut. Hakemus on voimassa kolme (3) kuukautta jättöpäivästä. Lisätietoja hakemisesta Hoasille.

Asuntohakemus

Kohteen asunnot

Yksiö
154 kpl
22,5 - 27 m²
607 - 706 €/kk
Kaksio
11 kpl
43 m²
826 - 890 €/kk

Uusi puukerrostalo Tapiolassa

Tapiolan keskustaan keväällä 2021 valmistunut puukerrostalo, jossa 154 yksiötä ja 11 perheasuntoa.

Asunnot ovat viihtyisiä ja moderneja; lattiat ovat puukuvioista vinyylilankkua, seinät ja keittiön kaapistot valkoiset ja kylpyhuoneissa on mustaa sekä valkoista laattaa. Puupintaiseksi jätetyt katot muistuttavat talon päärakennusmateriaalista.

Talon ensimmäisestä kerroksesta löytyvät pyörävarastot, maksutta käytettävät pyykinpesukoneet ja kuivausrummut sekä pesutuvan vieressä sijaitseva yhteinen olohuone, jossa voi odotella pyykkejään samalla vaikka opiskellen. Ylimmässä kerroksessa on kaikkien asukkaiden käytössä oleva kattosauna sekä kerhotila. Kiinteistöltä löytyy myös kattavat jätteenlajittelumahdollisuudet.

Massiivipuiset asunnot on rakennettu sisätiloiltaan lähes valmiiksi Kuhmossa tehdasoloissa, joten saapuessaan Tapiolaan asuntoelementit sisälsivät jo esimerkiksi lopulliset pintamateriaalit, kiintokalusteet ja kodinkoneet. Tapiolassa paikoilleen nostetut puiset elementit muodostavat Suomen toiseksi korkeimman puukerrostalon.

Tuuliniitystä pääsee liikkumaan kätevästi moneen suuntaan vieressä sijaitsevan Tapiolan metroaseman sekä bussiterminaalin ansiosta. Lisäksi Tapiolassa on panostettu kevyen liikenteen väyliin ja alue on osa HSL:n kaupunkipyöräverkostoa. Tuuliniitty on autoton asuinkohde.

Sijainti Tapiolan keskustassa takaa erittäin hyvät ja monipuoliset palvelut. Läheltä löytyy kaikki ruokaostoksista ravintoloihin ja liikuntaharrastuksista kulttuurielämyksiin.

Tuuliniitty 1 on asukkaiden suosikkikohde. Suosikkikohteet ovat kiinteistöjä, joiden asukkaat voivat suositella kohdetta kodiksi myös ystävilleen. Asukaskyselyssä asukkaat ovat antaneet kiinteistölle kiitettävän arvosanan ja kyselyyn on vastannut vähintään 20 asukasta.

Asuntoesittelyvideot

Perustiedot

Internet-palveluntarjoaja
DNA
Energialuokka
C
Perusparannusvuosi
-
Rakennusvuosi
2021
Viihtyvyyskorjausvuosi
-

Asukasarviot

3/5 Yleisarvosana
3/529.9.2023
Järjettömän vähän säilytystilaa. Pohjaratkaisu ei ole tehokas. Jääkaappi on eteisessä/olohuoneessa. Keittiön kummallinen metallinhohtoinen taso on vaikeaa pitää puhtaana. Valurautaliesi näin uudessa talossa ihmetyttää, sähkölaskut kasvoivat todella paljon ja liettä on vaikea pitää puhtaana. Ajattelisi, että opiskelija-asunnoissa mietittäisiin siisteyden helppouden lisäksi myöskin asuntojen käyttäjiä: opiskelijoita ja heidän kulujaan. Rappukäytävät on todella kolkot, ei lainkaan viihtyisä. 13. Kerroksen sauna/ kerhotila pohjaratkaisu on järjetön; jos ei varaa kaikkia saunavuoroja, kun kerhotila on varattu, niin puolialastomat naapurit kävelevät ohi. Ei siinä tilanteessa halua olla kumpikaan osapuoli. Plussaa pyörävarastosta ja pyykkituvasta. Pyörävarastossa saisi olla tosin vielä hieman enemmän tilaa. Asunto kuullostaa liian hyvältä ollakseen totta.
 • Arvioi kotikiinteistösi yleistunnelmaa, vuokratasoa, sijaintia ja kuntoa. Kirjoitathan arviosi joko suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Älä laita tekstiin sellaisia tietoja, joista sinut saattaa tunnistaa, esimerkiksi asunnon numeroa. Koska arviot lähetetään anonyymisti, tarkistamme kaikki saadut arviot ennen niiden julkaisua.

  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Sinulla näyttäisi olevan mainosten estäjä päällä (esim. Ad Block).

  Jotta voisimme taata että sivusto toimii oikein, suosittelemme laajennuksen ottamista pois päältä.