Skip to content
Etusivu Alueet Kohteet Tuuliniitty 1

Tuuliniitty 1

Espoo, Otaniemi-Tapiola
 • Korkea
 • Erinomainen (kiinteistön yleinen taso)
 • Suosikkikohde

Talon varustetaso

Kohteessa on seuraavat palvelut
 • Hissi
 • Remontoitu tai uusi
 • Asuntotyyppi Yksiö , Koko 22.5 Neliömetriä , Vuokra 608 Euroa
 • Asuntotyyppi Yksiö , Koko 27 Neliömetriä , Vuokra 660 Euroa
 • Asuntotyyppi Kaksio , Koko 43 Neliömetriä , Vuokra 840 Euroa

Uusi puukerrostalo Tapiolassa

Tapiolan keskustaan keväällä 2021 valmistunut puukerrostalo, jossa 154 yksiötä ja 11 perheasuntoa.

Asunnot ovat viihtyisiä ja moderneja; lattiat ovat puukuvioista vinyylilankkua, seinät ja keittiön kaapistot valkoiset ja kylpyhuoneissa on mustaa sekä valkoista laattaa. Puupintaiseksi jätetyt katot muistuttavat talon päärakennusmateriaalista.

Talon ensimmäisestä kerroksesta löytyvät pyörävarastot, maksutta käytettävät pyykinpesukoneet ja kuivausrummut sekä pesutuvan vieressä sijaitseva yhteinen olohuone, jossa voi odotella pyykkejään samalla vaikka opiskellen. Ylimmässä kerroksessa on kaikkien asukkaiden käytössä oleva kattosauna sekä kerhotila. Kiinteistöltä löytyy myös kattavat jätteenlajittelumahdollisuudet.

Massiivipuiset asunnot on rakennettu sisätiloiltaan lähes valmiiksi Kuhmossa tehdasoloissa, joten saapuessaan Tapiolaan asuntoelementit sisälsivät jo esimerkiksi lopulliset pintamateriaalit, kiintokalusteet ja kodinkoneet. Tapiolassa paikoilleen nostetut puiset elementit muodostavat Suomen toiseksi korkeimman puukerrostalon. Katso videolta millainen oli puun matka taimesta taloksi.

Tuuliniitystä pääsee liikkumaan kätevästi moneen suuntaan vieressä sijaitsevan Tapiolan metroaseman sekä bussiterminaalin ansiosta. Lisäksi Tapiolassa on panostettu kevyen liikenteen väyliin ja alue on osa HSL:n kaupunkipyöräverkostoa. Tuuliniitty on autoton asuinkohde.

Sijainti Tapiolan keskustassa takaa erittäin hyvät ja monipuoliset palvelut. Läheltä löytyy kaikki ruokaostoksista ravintoloihin ja liikuntaharrastuksista kulttuurielämyksiin.

Tuuliniitty 1 on asukkaiden suosikkikohde. Suosikkikohteet ovat kiinteistöjä, joiden asukkaat voivat suositella kohdetta kodiksi myös ystävilleen. Asukaskyselyssä asukkaat ovat antaneet kiinteistölle kiitettävän arvosanan ja kyselyyn on vastannut vähintään 20 asukasta.

Katso esittelyvideo:

Perustiedot

Perusparannusvuosi
-
Rakennusvuosi
2021
Viihtyvyyskorjausvuosi
-
Hissi
Kyllä
Internet
Sisältyy vuokraan
Lämmityskulut
Sisältyy vuokraan
Vesimaksut
Sisältyy vuokraan
Asuntoja vaihto-opiskelijoille
Ei
Vuokrattavissa
Kaksio, Yksiö
Remontoitu tai uusi
Kyllä

Turvallisuus

Asukasarviot

5/5 Yleisarvosana
5/517.9.2022
5/512.6.2022
5/53.5.2022
4/55.4.2022
5/518.12.2021
4/520.10.2021
 • Arvioi kotikiinteistösi yleistunnelmaa, vuokratasoa, sijaintia ja kuntoa. Kirjoitathan arviosi joko suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Älä laita tekstiin sellaisia tietoja, joista sinut saattaa tunnistaa, esimerkiksi asunnon numeroa. Koska arviot lähetetään anonyymisti, tarkistamme kaikki saadut arviot ennen niiden julkaisua.

  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  Tee asuntohakemus