Skip to content
Etusivu Alueet Kohteet Muusantori 5

Muusantori 5

Helsinki, Tali
 • Keskihintainen
 • Erinomainen (kiinteistön yleinen taso)

Talon varustetaso

Kohteessa on seuraavat palvelut
 • Pesutupa
 • Remontoitu tai uusi
 • Sauna
 • Asuntotyyppi Yksiö , Koko 39 Neliömetriä , Vuokra 531 Euroa
 • Asuntotyyppi Kaksio , Koko 57 Neliömetriä , Vuokra 706 Euroa
 • Asuntotyyppi Soluhuone , Koko 17.6 Neliömetriä , Vuokra 412 Euroa
 • Asuntotyyppi Kolmio , Koko 71.5 Neliömetriä , Vuokra 820 Euroa
 • Asuntotyyppi Soluhuone , Koko 18.5 Neliömetriä , Vuokra 403 Euroa
 • Asuntotyyppi Soluhuone , Koko 16.1 Neliömetriä , Vuokra 307 Euroa

Suosittu, vastikään kunnostettu kiinteistö puistomaisella asuinalueella

Suosittu kiinteistö, asuntoja vapautuu harvoin.

Muusantori 5:n matalat, vaaleat pienkerrostalot sijaitsevat Talin puistomaisella asuinalueella, aivan merenrannan tuntumassa. Alueen lukuisat puistot ja urheilukentät takaavat erinomaiset ulkoilumahdollisuudet. Lisäksi lähistöltä löytyy golfkenttä ja keilahalli. Kiinteistöltä pääsee Helsingin keskustaan noin puolessa tunnissa bussilla. Alue sopii mainiosti myös lapsiperheille.

Kiinteistöllä valmistui viihtyvyyskorjaus alkuvuodesta 2021. Asunnoissa kunnostettiin kylpyhuoneet, keittiöt ja lattiat sekä parannettiin yleisten tilojen viihtyvyyttä. Kiinteistön saunatila on uusittu kokonaan.

Talossa on yksiöitä, perheasuntoja ja joitain soluasuntoja. Talossa on muutamia ateljee-asuntoja, joissa on suurempi huonekorkeus.

Katso Muusantorin esittelyvideot:

Perustiedot

Perusparannusvuosi
2021
Rakennusvuosi
1993
Viihtyvyyskorjausvuosi
-
Hissi
Ei
Internet
Sisältyy vuokraan
Lämmityskulut
Sisältyy vuokraan
Vesimaksut
Sisältyy vuokraan
Asuntoja vaihto-opiskelijoille
Ei
Vuokrattavissa
Kaksio, Pysäköintipaikka, Soluhuone, Yksiö
Pysäköintipaikka
Kyllä
Pesutupa
Kyllä
Remontoitu tai uusi
Kyllä
Sauna
Kyllä
Asukaskansio
-

Turvallisuus

Asukasarviot

2/5 Yleisarvosana
2/528.6.2022
Plussat: + vesi, luonto ja liikuntamahdollisuudet lähellä + sauna on viihtyisä + naapureiden äänet eivät juurikaan kuulu + alhainen vuokra + tyylikkäät kylpyhuoneet Miinukset: - syrjäinen sijainti palveluihin nähden - rakennustyömaa vieressä 2023 alkuvuoteen saakka - asunnon pohjaratkaisu on tehoton: portaat, kapeat käytävät - osa pinnoista on uusia mutta korjaukset on tehty heikolla laadulla - huoneissa vetää melkoisesti viileämmällä ilmalla - parkkipaikka on ahdas ja epäkäytännöllinen - ainakin pienemmistä kaksioista puuttuu kunnon eteinen
2/529.4.2022
Sijainti on hieman syrjässä kaikesta. Bussi 20 kuljettaa toki noin puolessa tunnissa keskustaan päin, mutta vuorot ovat valitettavan epäluotettavia - bussivuoroja jää välistä tuon tuosta. Pyörällä pääsee kätevästi paikasta toiseen, mutta muuten liikenneyhteydet ovat yllättävän huonot. Tunnelma Muusantorilla on hiljainen, eikä täällä hirveästi naapureita moikkailla. Kohtaaminen Wolt-kuskin kanssa on todennäköisempi kuin se, että joku naapuri ottaisi katse- tai puhekontaktia sinuun. Introverteille hyvä. Asunnot ovat melko hyvin äänieritettyjä ja eikä mitään viikonloppuördäämistä täällä ole. Jaettu ulko-ovi naapurin kanssa. Vuonna 2021 kämppiin tehtiin keittiö- ja kylppäriremppaa. Kylppärit ovat freesissä kunnossa, mutta keittiöt järkyttävän huonolla tavalla toteutettuja. Niissä ei mahdu esimerkiksi samaan aikaan tiskaamaan(!) ja tekemään ruokaa ja kaappitila ei yksinkertaisesti ole - hence Wolt-kuskit. Ja pihat hoidetaan vähän niin ja näin, talven sepelit jää maahan kesäkuuhun saakka.
 • Arvioi kotikiinteistösi yleistunnelmaa, vuokratasoa, sijaintia ja kuntoa. Kirjoitathan arviosi joko suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Älä laita tekstiin sellaisia tietoja, joista sinut saattaa tunnistaa, esimerkiksi asunnon numeroa. Koska arviot lähetetään anonyymisti, tarkistamme kaikki saadut arviot ennen niiden julkaisua.

  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  Tee asuntohakemus