Skip to content
Etusivu Kohteet Muusantori 5

Muusantori 5

Tali, Helsinki

Talon varustetaso

Kohteessa on seuraavat palvelut
 • Internet: DNA
 • Pesutupa
 • Remontoitu tai uusi
 • Sauna
 • Kerhotila

Täytä asuntohakemus

Asuntoa voit hakea asuntohakemuksella heti, kun opiskelupaikkasi on varmistunut. Hakemus on voimassa kolme (3) kuukautta jättöpäivästä. Lisätietoja hakemisesta Hoasille.

Asuntohakemus

Kohteen asunnot

Soluhuone
70 kpl
12,4 - 22,2 m²
293 - 459 €/kk
Kaksio
59 kpl
36 - 58 m²
526 - 751 €/kk
Yksiö
3 kpl
38,5 - 39,5 m²
563 - 575 €/kk
Kolmio
2 kpl
71 - 71,5 m²
862 - 869 €/kk

Suosittu, vastikään kunnostettu kiinteistö puistomaisella asuinalueella

Suosittu kiinteistö, asuntoja vapautuu harvoin.

Muusantori 5:n matalat, vaaleat pienkerrostalot sijaitsevat Talin puistomaisella asuinalueella, aivan merenrannan tuntumassa. Alueen lukuisat puistot ja urheilukentät takaavat erinomaiset ulkoilumahdollisuudet. Lisäksi lähistöltä löytyy golfkenttä ja keilahalli. Kiinteistöltä pääsee Helsingin keskustaan noin puolessa tunnissa bussilla. Alue sopii mainiosti myös lapsiperheille.

Kiinteistöllä valmistui viihtyvyyskorjaus alkuvuodesta 2021. Asunnoissa kunnostettiin kylpyhuoneet, keittiöt ja lattiat sekä parannettiin yleisten tilojen viihtyvyyttä. Kiinteistön saunatila on uusittu kokonaan.

Talossa on yksiöitä, perheasuntoja ja joitain soluasuntoja. Talossa on muutamia ateljee-asuntoja, joissa on suurempi huonekorkeus.

Kaikissa A-rapun soluasunnoissa on jokaiselle asukkaalle oma, huonekohtainen kylpyhuone. B- ja C-rapuissa on joitain soluasuntoja, joissa asukkaaille on huonekohtaiset kylpyhuoneet.

Perustiedot

Internet-palveluntarjoaja
DNA
Energialuokka
D
Perusparannusvuosi
-
Rakennusvuosi
1993
Viihtyvyyskorjausvuosi
2021

Asukasarviot

4/5 Yleisarvosana
4/520.11.2023
Beautiful and calm area. The neighborhood is chill, mostly families around, and unlike other places at this price, there aren't drunk people at all, so it's a quiet at night. The catch is that transportation can be a problem, because there is only one bus. But at least by it you can hit up Kamppi in 25 minutes. No grocery store close, but there's one 7 minutes by bus, rent is cheap tho, so it's not a big deal. Especially summer here is great – the place becomes sooo green, and there's a chill spot with grill too.
5/57.9.2023
2/54.7.2023
Muusantori 5 sijaitsee hieman syrjässä kaikesta, Munkkivuoren ja Talin golfkentän vierellä. Kesäisin paikka on mukavan vehreä ulkoilla ja omalla autolla tai pyörällä pääsee suhteellisen nopeasti esimerkiksi Töölön tai Leppävaaran palveluiden äärelle. Talvella tilanne on huonompi bussiyhteyden (#20) epäluotettavuuden takia. Aivan viereen on myös rakentunut uusi asuinkerrostalo, joka tulee ruuhkauttamaan alueen ainoan pääväylän. Ilmastointi ja sisäilma on talossa hyvä, mutta ikävintä asumisessa on täysin surkeat äänieristeet, eli huonolla tuurilla jos naapuriisi muuttaa kantapäällä rappusia juokseva yöeläjä, niin olet liemessä. Nukuin viimeiset puolivuotta tulpat korvilla ennen muuttoa. Keittiö ei sitten ole suunniteltu käytettävän yhdessä toisen ihmisen kanssa - ei mahdu tekemään tiskejä ja kokkaamaan samanaikaisesti. Asukkaat välttelevät katsekontaktia lähtökohtaisesti, mutta huoltoyhtiön väki on ystävällistä ja reagoivaa. Ovet ja sisäänkäyntiraput ovat alkuperäisen kuluneita. 2/5
 • Arvioi kotikiinteistösi yleistunnelmaa, vuokratasoa, sijaintia ja kuntoa. Kirjoitathan arviosi joko suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Älä laita tekstiin sellaisia tietoja, joista sinut saattaa tunnistaa, esimerkiksi asunnon numeroa. Koska arviot lähetetään anonyymisti, tarkistamme kaikki saadut arviot ennen niiden julkaisua.

  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.