Skip to content
Etusivu Kohteet Matinniitynkuja 4

Matinniitynkuja 4

Matinkylä, Espoo

Talon varustetaso

Kohteessa on seuraavat palvelut
 • Hissi
 • Internet: DNA
 • Pesutupa
 • Sauna
 • Kerhotila

Täytä asuntohakemus

Asuntoa voit hakea asuntohakemuksella heti, kun opiskelupaikkasi on varmistunut. Hakemus on voimassa kolme (3) kuukautta jättöpäivästä. Lisätietoja hakemisesta Hoasille.

Asuntohakemus

Kohteen asunnot

Soluhuone
67 kpl
10 - 12,5 m²
308 - 333 €/kk
Yksiö
39 kpl
27 - 32,5 m²
490 - 541 €/kk
Kaksio
24 kpl
40,5 - 43 m²
651 - 678 €/kk
Kolmio
29 kpl
57 - 79 m²
914 - 981 €/kk

Opiskelijakoteja Matinkylässä

Moderni Matinniitynkuja 4:n kiinteistö sijaitsee Matinkylän alueella. Asukkaiden lähellä on merenranta ja upeita ulkoilu- ja virkistysmahdollisuuksia. Myös lähistöllä sijaitseva kauppakeskus Iso Omena tarjoaa alueen asukkaille laajan valikoiman laadukkaita palveluita. Alueelta on hyvät kulkuyhteydet metrolla ja busseilla muun muassa Otaniemen ja Helsingin keskustan kampuksille.

Kiinteistön asunnot ovat perheille ja pariskunnille suunnattuja kaksioita ja kolmioita. Yksin muuttaville on yksiöitä ja soluasuntoja. Suurimmissa osassa perhe- ja soluasuntoja on parveke tai terassi.

Talon ylimmässä kerroksessa on sauna ja kattoterassi. Asukkaiden käytössä on myös saunatiloja A- ja C-rapun kellarissa. Kiinteistön piha-alue on suojaisa ja lapsille on oma leikkipaikka.

Perustiedot

Internet-palveluntarjoaja
DNA
Energialuokka
D
Perusparannusvuosi
-
Rakennusvuosi
2010
Viihtyvyyskorjausvuosi
-

Asukasarviot

4/5 Yleisarvosana
4/521.8.2023
Viihtyisä ja rauhallinen varsinkin lapsiperheelle sopiva. Huolto hieman välillä takkuaa, jotkut naapurit eivät oikein noudata yhteisiä pelisääntöjä mikä hieman ikävää esim ulko- ovi jätetään auki hakaseen jopa koko yöksi. Vuokrataso mielestäni on hyvä sekä sijainti aivan mainio! Asunnon kunto myös hyvä lukuunottamatta muutamia pieniä vikoja mitkä lopulta tultu huollon toimesta korjaamaan.
4/529.6.2023
Lattioiden muovimatot melko kuluneet ja muitakin asumisen jälkiä löytyy. Silti ihana kämppä mahtavalla sijainnilla ja hyvillä ulkoilureiteillä. Lyhyt matka Otaniemeen. Kaksio yhdelle hyvään hintaan
 • Arvioi kotikiinteistösi yleistunnelmaa, vuokratasoa, sijaintia ja kuntoa. Kirjoitathan arviosi joko suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Älä laita tekstiin sellaisia tietoja, joista sinut saattaa tunnistaa, esimerkiksi asunnon numeroa. Koska arviot lähetetään anonyymisti, tarkistamme kaikki saadut arviot ennen niiden julkaisua.

  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.