Skip to content
Etusivu Kohteet Jämeräntaival 10

Jämeräntaival 10

Otaniemi teekkarikylä, Espoo

Talon varustetaso

Kohteessa on seuraavat palvelut
 • Hissi
 • Internet: Trinet
 • Pesutupa
 • Remontoitu tai uusi
 • Sauna
 • Kerhotila

Täytä asuntohakemus

Asuntoa voit hakea asuntohakemuksella heti, kun opiskelupaikkasi on varmistunut. Hakemus on voimassa kolme (3) kuukautta jättöpäivästä. Lisätietoja hakemisesta Hoasille.

Asuntohakemus

Kohteen asunnot

Kaksio
157 kpl
36 - 48 m²
614 - 735 €/kk

Kokonaan remontoituja opiskelijakoteja Otaniemessä Aalto-yliopiston opiskelijoille

Erittäin suosittu kiinteistö, asuntoja vapautuu hyvin harvoin.

Punatiiliset Jämeräntaipaleen asunnot sijaitsevat Laajalahden rannalla, rauhallisella ja luonnonkauniilla alueella. Kiinteistöltä on lyhyt kävelymatka Aalto-yliopistolle. Otaniemestä on nopeat kulkuyhteydet niin Helsinkiin kuin muualle Espooseen.

Kiinteistöllä on valmistunut perusparannus kesällä 2020. Perusparannuksessa on uusittu muun muassa vesi- ja viemäriverkosto, sähköt, ilmanvaihto sekä kaikki asuntojen ja yleisten tilojen kalusteet ja pinnat. Lattiat ovat harmaasävyistä vinyylilankkua.

Talon asunnot ovat 36-neliöisiä yksiöitä yksin muuttaville ja alle 50-neliöisiä kaksioita pariskunnille. Kaikissa asunnoissa on joko terassi, parveke tai oma piha.

Hissi vain G- ja H-rapuissa, raput valmistuneet vuonna 1995. Kiinteistön asukkaat voivat varata sauna- ja pesulavuoroja myös osoitteista Jämeräntaival 9 ja 11.

Asukkaiden käytössä on monipuolisia yhteistiloja ympäri Otaniemen kampusta.

Asunnot vuokrataan Aalto-yliopiston opiskelijoille.

Asuntoesittelyvideot

Perustiedot

Internet-palveluntarjoaja
Trinet
Energialuokka
E
Perusparannusvuosi
1989, 1990, 2019, 2020
Rakennusvuosi
1971, 1972, 1995
Viihtyvyyskorjausvuosi
-

Asukasarviot

3/5 Yleisarvosana
3/54.12.2023
Asun vanhemmassa osassa (1971-1972). Vuokrataso on siedettävä. Asunto on kooltaan varsin kätevä kahdelle hengelle, mutta pohjaratkaisu on erikoinen ja eteis-keittiö-alue on varsin ahdas. Parveke on melko iso ja sinällään viihtyisä, joskin kesäisin ampiaiset kiusaavat lähes tauotta ja parvekkeella ei oikein voi oleilla. Kunto ok, mutta materiaalit ja työn jälki halpaa. Karmit ja listat hädin tuskin pysyvät kiinni. Lattia on peruskalsea harmaa vinyylilankku. Makuuhuoneessa pitäisi olla enemmän pistorasioita.
 • Arvioi kotikiinteistösi yleistunnelmaa, vuokratasoa, sijaintia ja kuntoa. Kirjoitathan arviosi joko suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Älä laita tekstiin sellaisia tietoja, joista sinut saattaa tunnistaa, esimerkiksi asunnon numeroa. Koska arviot lähetetään anonyymisti, tarkistamme kaikki saadut arviot ennen niiden julkaisua.

  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.