Skip to content
Etusivu Asuvalle Palvelut Hoas-asukkaalle

Palvelut Hoas-asukkaalle

Ilmainen Internet-liittymä

Hoasin asukkaana saat ilmaisena lisäpalveluna käyttöösi nettiyhteyden Hoas-kodissasi. Nettiliittymän käyttö on maksutonta, ainoastaan verkkokaapeli ja halutessaan myös reititin on hankittavat itse.

Pesutupa

Lähes kaikissa Hoasin kiinteistöissä on hyvin varustellut pesutuvat, joissa pyykit voi pestä helposti ja ilmaiseksi. Pyykkivuoron voi varata kätevästi sähköisestä varausjärjestelmästä. Yhdellä tilillä on kiinteistöstä riippuen oikeus varata joko 5 tai 10 pesula-/kuivausvuoroa viikossa. Pesutuvissa olevat kuivausrummut, -kaapit, lingot sekä kuivaushuoneet ovat myös maksuttomia. Uusimmissa ja vastikään remontoiduissa kohteissa pesutupien yhteydessä on myös opiskelutiloja, joissa voi viettää aikaa pyykkien peseytyessä.

Oman pesukoneen käyttö asunnossa edellyttää aina kotivakuutusta.

Saunavuorot

Useimmissa Hoasin kiinteistöissä on sauna, josta asukkaat voivat varata omat saunavuoronsa ilmaiseksi sähköisen varausjärjestelmän kautta. Varattavien saunavuorojen määrä vaihtelee kolmesta viiteen kuukaudessa. Saunat lämmitetään vähintään keskiviikosta lauantaihin klo 17–22.

Vesi

Vesi kuuluu vuokraan kaikissa Hoasin asunnoissa.

Sähkö kaikissa soluasunnoissa

Sähkö kuuluu vuokraan soluasunnoissa. Yksiöissä ja perheasunnoissa sähkö kuuluu vuokraan osassa asuntoja. Uusimmissa taloissa asukas solmii itse sähkösopimuksen ja pystyy näin pienentämään sähkölaskuaan vähentämällä omaa kulutustaan. Asuntotarjouksessa kerrotaan kuuluuko sähkö vuokraan.

Hoasin hankkima sähkö on aina kotimaista vesivoimaa.

Kerhohuoneet ja muut yhteistilat

Hoasin kiinteistöissä on asukkaiden käytössä muun muassa kerhohuoneita, kuntosaleja, yhteiskeittiöitä, kattoterasseja. Talojen asukkaat järjestävät tiloissa omannäköistään toimintaa.

Säilytystilat

Asukkaiden käytössä on säilytyskomeroita useimmiten kiinteistöjen kellaritiloissa. Tavaroita saa säilyttää vain niitä varten varatuissa tiloissa ja niiden säilytys muissa kiinteistön yhteisissä tiloissa sekä käytävillä on paloturvallisuussyistä ehdottomasti kielletty.

Autopaikka

Useimmissa kiinteistöissä asukkaiden on mahdollista varata autopaikka. Paikkojen tyyppi, määrä ja hinta vaihtelevat kiinteistöittäin. Autopaikasta peritään erillinen maksu. Jätä autopaikkahakemus Asiointi-sivun lomakkeella.

Piha-alueilla pysäköinti on kielletty lukuunottamatta lyhytkestoista, enintään 15 minuutin lastaamista ja lastin purkua esimerkiksi muuton yhteydessä. Vieraspaikoilla pysäköinti on sallittu pysäköintikiekolla enintään 4 tunnin ajan arkisin kello 8-22. Vieraspaikat on tarkoitettu vain asukkaiden vieraiden lyhytaikaiseen pysäköintiin.

Suurimmassa osassa Hoasin kiinteistöjä pysäköinninvalvontaa hoitaa Aimo Park.

Ovenavauspalvelu on tarkoitettu sinulle siinä tapauksessa, että avain ei ole tilapäisesti hallussasi (avain on kadonnut tai olet unohtanut avaimen esimerkiksi sisälle asuntoon). Ovenavauksen voi tilata vain asunnossa virallisesti Hoasilla kirjoilla oleva asukas. Todista henkilöllisyytesi näyttämällä kuvallista, virallista henkilöllisyyden todistavaa asiakirjaa esim. passi tai henkilötodistus.

Monipuolinen kiinteistöhuolto

Jos jokin on asunnossa rempallaan, hoidamme sen kuntoon. Iso osa asunnossa tehtävistä huoltotoimenpiteistä on asukkaille maksuttomia. Esimerkiksi vaihdamme rikkoutuneen jääkaapin kahvan tai kuluneet tiivisteet maksutta.

Tee asuntohakemus