Hyppää sisältöön
Etusivu Asuntohakemuksesi on lähetetty

Asuntohakemuksesi on lähetetty

Olemme vastaanottaneet hakemuksesi!

Hakemuksesi on voimassa kolme kuukautta.
Hakemuksen vastaanottamisesta ei lähetetä kuittaussähköpostia sinulle. Pääset kuitenkin milloin vain tutkimaan ja päivittämään hakemustasi. Tilaa päivityksiä varten kertakäyttöinen päivityslinkki osoitteesta hoas.fi/asuntohakemus
Jos tarvitset apua tai lisätietoja, voit olla meihin yhteydessä puhelimitse, sähköpostitse tai chatissa.
Katso asiakaspalvelun yhteystiedot ja aukioloajat.

Mitä seuraavaksi tapahtuu?

1. Pidä hakemuksesi ajan tasalla

Jos esimerkiksi opiskelupaikkasi vaihtuu tai muuttopäivä muuttuu, päivitä hakemustasi. Tarjoamme asuntoa annettujen tietojen perusteella. Kun päivität hakemustasi, pohdi voisiko hakemukselle lisätä alueita tai huoneistotyyppejä. Mitä suuremmasta valikoimasta voimme sinulle asuntoa etsiä, sitä todennäköisemmin asunto löytyy.

2. Hoas etsii ja tarjoaa sinulle sopivaa asuntoa

Odotusaika vaihtelee parista viikosta reiluun vuoteen ja se riippuu esittämistäsi asuntotoiveista. Soluasuntoja vapautuu vuokrattavaksi huomattavasti nopeammin kuin esimerkiksi yksiöitä. Alueet Helsingin keskustan lähellä ovat myös hyvin suosittuja, jolloin odotusaika on muita alueita pidempi.  Valitettavasti kaikille asuntoja ei joka tapauksessa riitä. 

Lukukausien alussa etusijalla ovat pääkaupunkiseudulle muuttavat, opintonsa aloittavat tutkinto-opiskelijat.

3. Saat tiedon asuntotarjouksesta sähköpostilla

Pääset asuntotarjoukselle tilaamalla kertakäyttöisen linkin osoitteesta hoas.fi/asuntohakemus. Käy asuntotarjous läpi ja hyväksy se.  Vahvista vuokrasopimuksesi allekirjoittamalla se sähköisessä palvelussa. Toimita pyydetyt asiakirjat määräaikaan mennessä. Maksa vakuusmaksu, jos sinulta on sellaista pyydetty.

4. Tervetuloa Hoas-kotiin!

Muuttoa kannattaa alkaa suunnittelemaan hyvissä ajoin. Kuka kantaa tavarat? Mistä saan avaimet? Miten saan nimeni oveen? 

Toivomme että viihdyt uudessa kodissasi. 


Sinulla näyttäisi olevan mainosten estäjä päällä (esim. Ad Block).

Jotta voisimme taata että sivusto toimii oikein, suosittelemme laajennuksen ottamista pois päältä.