Hyppää sisältöön
Etusivu Uutiset DNA:n vinkit stressittömään joulunaikaan

DNA:n vinkit stressittömään joulunaikaan

Joulustressi ei oo siistii, kiirettä varmasti on riittänyt arjessa ihan ilmankin. Elämä on. Siksipä tässä muistutuksena muutama simppeli vinkki, jotta voit hypätä oravanpyörästä ja keskittyä olennaiseen.

1. Jouluna on lupa olla suorittamatta

Kuuntele omaa jaksamistasi. Kaikkea ei ole pakko jaksaa, vaikka helposti joulukuussa lähtee laukalle. Opiskelujen ohella kaikki pikkujoulut, joululahjat ja muut valmistelut – tee sen verran, mikä tuottaa aidosti iloa.

2. Vietä aikaa läheisten kanssa

Aika pysähtyy, kun viettää aikaa läheisten kanssa ilman puhelinten piippailua ihan livenä. Hyvä idea on kaivaa esiin joululeffat, pelit tai suosikkisarjat sarjamaratonia varten. Ajankohtaisia sisältövinkkejä voit kurkata osoitteesta: dna.fi/ajankohtainen-viihde

3. Muista ottaa omaa aikaa

Muista ottaa omaa aikaa. Sujauta vaikka kuulokkeet korville ja laita äänikirja, podcast tai suosikkisoittolista pyörimään ja suuntaa luontoon. Pidemmille reissuille kannattaa varata mukaan myös varavirtalähde kaiken varalta.

4. Anna meidän auttaa lahjojen kanssa

Jos joululahjat on vielä hankkimatta, niin ei hätää. DNA:n Hoasin asuntoihin toimittama Hoasnet 200M mahdollistaa shoppailun netissä sutjakkaasti, eikä jouluruuhkassa tarvitse hikoilla ja kärvistellä jonossa. Jos et tiedä, mitä hankkisit (tai toivoisit joulupukilta), voit kurkata lahjaideoita osoitteessa dna.fi/joulu ja anna DNA Apurin auttaa vaikka chatissa, jos sitä kaipaat.


Sinulla näyttäisi olevan mainosten estäjä päällä (esim. Ad Block).

Jotta voisimme taata että sivusto toimii oikein, suosittelemme laajennuksen ottamista pois päältä.