Hyppää sisältöön
Etusivu Uutiset Uusia yksiöitä ja perheasuntoja Myyrmäkeen

Uusia yksiöitä ja perheasuntoja Myyrmäkeen

Vantaan Myyrmäkeen osoitteeseen Iskospolku 2 valmistuu helmiuuksi 2023 yhteensä 124 uutta opiskelijakotia. Kahdeksankerroksisessa talossa on 68 yksiöitä ja 56 kaksiota perheille, pariskunnille tai sisaruksille.

Asunnoissa on tammen väriset laminaattilattiat ja valkoiset seinät. Kylpyhuoneen laattalattia on harmaa, seinälaatat valkoiset ja yhdellä seinällä harmaa tehosteseinälaatoitus. Asuntojen ikkunoihin on asennettu sälekaihtimet ja kaikissa asunnoissa on varaus omalle tiskikoneelle. Osassa asuntoja on lisäksi paikka pyykinpesukoneelle.

Talon ensimmäisestä kerroksesta löytyvät numeroiduilla telineillä varustettu pyörävarasto, maksutta käytettävät pyykinpesukoneet ja kuivausrummut, asukassauna sekä kerhotila.

Talo sijaitsee Myyrmäen uudistuvassa keskustassa juna-aseman vieressä. Junan sekä kattavien bussiyhteyksien ansiosta Myyrmäestä on kätevät yhteydet moneen paikaan.

Vuokria ja neliömääriä asuntotyypeittäin:

  • Yksiöt 20,5–30 m2: 515–625 e/kk
  • Perheasunnot 34–54 m2: 636–854 e/kk

Vuokraus aloitetaan – näin haet asuntoa Iskospolulta

Iskospolun uusien kotien vuokraaminen aloitetaan nyt ja ensimmäiset asukkaat pääsevät muuttamaan taloon helmikuun 2023 alussa.

Mikäli asuminen tässä uudessa kohteessa kiinnostaa ja sinulla on jo voimassa oleva asuntohakemus, päivitä hakemustasi lisäämällä Myyrmäki hakemiesi alueiden joukkoon. Tarkista myös, että asettamasi maksimivuokra on riittävä. Uudet hakijat voivat hakea kohteeseen täyttämällä asuntohakemuksen ja sisällyttämällä Myyrmäen toivealueisiin.


Sinulla näyttäisi olevan mainosten estäjä päällä (esim. Ad Block).

Jotta voisimme taata että sivusto toimii oikein, suosittelemme laajennuksen ottamista pois päältä.