Hyppää sisältöön
Etusivu Uutiset Remontoituja, edullisia yksiöitä Rekipellontiellä nyt vuokrattavissa

Remontoituja, edullisia yksiöitä Rekipellontiellä nyt vuokrattavissa

Kontula-Kurkimäkeen, osoitteeseen Rekipellontie 15, on remontoitu kahdeksan uutta yksiötä. Yksiöissä on neljän asunnon jakama yhteiskeittiö.

Asuntojen kaikki pinnat ja kalusteet ovat uusia. Lattiassa on ruskeasävyinen vinyylilankku, kodinkoneet, seinät ja kaapistot valkoiset.

Yksiön kylpyhuone on kaakeloitu ja vesikalusteet uusittu. Kaappitilaa on runsaasti. Asunnossa on useampi vaatekaappi ja keittiökaapit. Keittiökaappien välitilassa on tummasävyinen laskutaso. Jääkaappi on jenkkikaappi. Jokaisen yksiön asukkaalla on lisäksi omaa, lukollista keittiötarviketilaa – hyllyjä ja vetolaatikoita – yhteiskeittiössä.

Yksiö: kaapistot, jääkaappi ja keittiötaso.

Yhteistilassa on liesi, astianpesukone, lavuaari ja kuivatusteline astioille. Tilassa on myös kiinteä baaripöytä ja tuolit.

Yhteiskeittiö

Yksiöiden koot ja hinnat ovat

20, 5 m2 431€/kk
21 m2 440€/kk
25 m2 488€/kk

Hinnat sisältävät sähkön ja veden. Internet-yhteys on maksuton.

Kiinteistössä on uusittu sauna. Sauna- ja pesulavuorot ovat Hoas-tapaan maksuttomia.

Rekipellontien kiinteistön sauna

Rekipellontien kiinteistö sijaitsee rauhallisen pientaloalueen kulmalla, 700 metrin päässä Kontulan metroasemasta, kaupoista ja palveluista. Kontulasta pääsee metrolla Helsingin keskustaan 19 minuutissa. Kiinteistöltä on 2,4 kilometrin matka Myllypuron kampukselle.

Kiinnostuitko? Tee asuntohakemus tai päivitä olemassa olevaa hakemustasi. Laita hakemuksen toivealueeksi Kontula-Kurkimäki ja asuntotyypiksi yksiö yhteiskeittiöllä.


Sinulla näyttäisi olevan mainosten estäjä päällä (esim. Ad Block).

Jotta voisimme taata että sivusto toimii oikein, suosittelemme laajennuksen ottamista pois päältä.