Hyppää sisältöön
Etusivu Uutiset Etsivä nuorisotyö auttaa löytämään uuden suunnan

Etsivä nuorisotyö auttaa löytämään uuden suunnan

Onko elämän suunta epäselvä? Ovatko opiskelut tyssänneet ja tunnet olevasi jumissa tulevaisuuden suhteen tai ihan vain arjen hoitamisen kanssa?

Etsivästä nuorisotyöstä voisi olla sinulle apua. Etsivät nuorisotyöntekijät tukevat vaikkapa työn ja opiskelupaikan etsimisessä, tukien haussa, terveyteen tai talouteen liittyvissä asioissa. Lue alta Etsivän nuorisotyön terveiset ja esittely.

———

Moi! Mitä kuuluu?

Etsivä nuorisotyö tarjoaa tukea alle 29-vuotiaille nuorille uusien suunnitelmien tekemiseen elämän eri vaiheissa, esimerkiksi silloin, kun on ajankohtaista miettiä uutta suuntaa. Etsivät nuorisotyöntekijät tukevat vaikkapa työn ja opiskelupaikan etsimisessä, tukien haussa, terveyteen tai talouteen liittyvissä asioissa. Etsivät nuorisotyöntekijät kartoittavat yhdessä kanssasi erilaisia mahdollisuuksia ja auttavat sinua sellaisiin palveluihin, joita haluat ja tarvitset. Etsivän nuorisotyön kanssa voit tehdä yhteistyötä vapaaehtoisesti, turvallisesti, luottamuksellisesti ja anonyymisti.

Etsivät nuorisotyöntekijät ovat auttamisen sekä nuorille suunnattujen palvelujen ja mahdollisuuksien ammattilaisia. Ota rohkeasti yhteyttä oman kotikuntasi etsivään nuorisotyöhön. Joskus voi olla, että suunnitelmien tekemiseen voi tarvita hetken tuumaustaukoa ja silloin luotettavasta kuuntelijasta voi olla hyötyä. Etsivillä nuorisotyöntekijöillä on aikaa kuunnella sinua!

Lisätietoa:
https://www.intory.fi/etsiva-nuorisotyo/nuorelle/mita-on-etsiva-nuorisotyo/
https://yhteysetsivaan.fi/ (Yhteydenottopyyntöjärjestelmä aukeaa syyskuussa 2021. Voit myös olla yhteydessä suoraan oman kotikuntasi etsiviin, joiden yhteystiedot löydät näppärästi netistä)


Sinulla näyttäisi olevan mainosten estäjä päällä (esim. Ad Block).

Jotta voisimme taata että sivusto toimii oikein, suosittelemme laajennuksen ottamista pois päältä.