Skip to content
Etusivu Uutiset Urhean asuntoja vapaana vuokrattavaksi kaikille opiskelijoille

Urhean asuntoja vapaana vuokrattavaksi kaikille opiskelijoille

Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia Urhean uusissa asunnoissa Mäkelänrinteessä on vapaana vielä joitakin asuntoja, joita vuokrataan nyt kaikille Hoasin asumisoikeuden kriteerit täyttäville opiskelijoille. Urhea-talo on Hoasin rakennuttama, mutta Urhea hoitaa vuokrauksen ja muun hallinnoinnin.

Lue lisää alla olevasta Urhean tiedotteesta sekä sivulta urheakoti.fi.

Uusia vuokra-asuntoja opiskelijoille Mäkelänrinteellä!

Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia Urhean hallinnoimassa, Hoasin rakennuttamassa uudiskohteessa loistavien kulkuyhteyksien päässä osoitteessa Mäkelänrinne 4 on asuntoja vapaana, ja asuntohakemuksia otetaan vastaan nyt kaikilta Hoas-alueen opiskelijoilta.

Asuintalossa on 21,5m2 yksiöitä, 49m2 tai 50,5m2 kaksioita sekä 101,5m2 neljän huoneen soluhuoneistoja joissa huonekoot 12-16m2. Vuokrahinnat vaihtelevat kerroksen ja huonetyypin mukaan. Yksiöiden hinnat 620-640€/kk, kaksioiden huonehinnat 495-570€/kk ja soluhuoneiden hinnat 440-490€/kk.

Hakulomakkeen löydät osoitteesta www.urheakoti.fi, lisätietoja saat nettisivuilta tai vuokraustoiminnasta vastaavalta Urhea-säätiön talouskoordinaattori Jouni Kinnuselta, sähköpostitse jouni.kinnunen@urhea.fi tai puhelimitse 046 878 2208.

Urhea-talo Mäkelänrinteellä
Tee asuntohakemus