Hyppää sisältöön
Etusivu Uutiset Puukerrostalo opiskelijoille Espoon Tapiolaan

Puukerrostalo opiskelijoille Espoon Tapiolaan

Tapiolan keskustaan osoitteeseen Tuuliniitty 1 valmistui keväällä 2021 puukerrostalo, jossa on 54 yksiötä ja 11 perheasuntoa.

Asunnot ovat viihtyisiä ja moderneja; lattiat ovat puukuvioista vinyylilankkua, seinät ja keittiön kaapistot valkoiset ja kylpyhuoneissa on mustaa sekä valkoista laattaa. Puupintaiseksi jätetyt katot muistuttavat talon päärakennusmateriaalista.

Tuuliniitty 1 Hoas Otaniemi-Tapiola
Yksiö Tuuliniityssä

Massiivipuiset asunnot rakennettiin sisätiloiltaan lähes valmiiksi Kuhmossa tehdasoloissa, joten saapuessaan Tapiolaan asuntoelementit sisälsivät jo esimerkiksi lopulliset pintamateriaalit, kiintokalusteet ja kodinkoneet. Tapiolassa paikoilleen nostetut puiset elementit muodostavat Suomen toiseksi korkeimman puukerrostalon.

Katso videolta millainen oli puun matka taimesta taloksi.


Sinulla näyttäisi olevan mainosten estäjä päällä (esim. Ad Block).

Jotta voisimme taata että sivusto toimii oikein, suosittelemme laajennuksen ottamista pois päältä.