Skip to content
Etusivu Hakevalle Uudiskohteet
Etusivu Hakevalle Uudiskohteet

Uusia opiskelija-asuntoja tulossa pääkaupunkiseudun parhaille paikoille

Vuosittain valmistuu noin 500 uutta opiskelijakotia kampusten läheisyyteen ja hyvien kulkuyhteyksien varrelle. Uusiin opiskelijataloihin rakennetaan pääosin yksiöitä ja kaksioita. Kohteisiin tulee myös viihtyisiä yhteistiloja: monikäyttöisiä kerhotiloja, oleskeluun ja opiskeluun sopivia pesuloita sekä mukavia saunatiloja. Käytämme rakentamisessa modernia, energiatehokasta tekniikka ja hyvin eristäviä rakenteita. Vastuullisuus on meille tärkeää. Lisäämme puurakentamisen osuutta ja hankimme puhdasta energiaa.

Uusia Hoas-koteja vuonna 2022

Anna Sahlsténin katu 4, Vermonniitty, Espoo

Anna Sahlsténin katu 4, rakennusvaihe, maaliskuu 2022

Vermonniittyyn valmistuu syksyllä 2022 uusia opiskelijakoteja. Kahdeksankerroksisessa talossa on yhteensä 122 yksiötä ja 14 isompaa asuntoa perheille, pariskunnille tai kaveruksille. Talon ensimmäisestä kerroksesta löytyy numeroiduilla telineillä varustettu pyörävarasto, maksutta käytettävät pyykinpesukoneet ja kuivausrummut sekä kerhotila. Ylimmässä kerroksessa on kaikkien asukkaiden käytössä oleva sauna sekä toinen kerhotila terasseineen.

Vuokraus alkaa: 1.3.2022
Asukkaat pääsevät muuttamaan sisään: Syyskuu 2022
Katso kohteen tarkemmat tiedot

Työpajankatu 4, Kalasatama, Helsinki

Hoas Työpajankatu 4, havainnekuva
Työpajankatu 4, havainnekuva

Kalasatamaan valmistuu uusia opiskelijakoteja syyskuussa 2022. Aivan Kalasatama metroaseman vieressä sijaitsevassa kerrostalossa on yhteensä 55 asuntoa, joista 45 on yksiöitä ja 10 kaksioita perheille, kaveruksille tai pariskunnille. Yksiöt ovat kooltaan 23-29 neliötä ja kaksiot 40 neliötä. Työpajankatu 4 on autoton asuinkohde. Kaikille asukkaille on talossa numeroidut polkupyöräpaikat.

Vuokraus alkaa: 1.4.2022
Asukkaat pääsevät muuttamaan sisään: Syyskuu 2022
Katso kohteen tarkemmat tiedot

Yläkiventie 7, Myllypuro, Helsinki

Yläkiventie 7, havainnekuva

Alle kilometrin päähän Metropolian kampukselta ja Myllypuron metroasemalta valmistuu opiskelijatalo, jossa on 42 yksiötä ja 7 kaksiota. Yksiöt ovat kooltaan 24,5 neliötä ja kaksiot 43 neliötä. Kahdeksankerroksisen talon yhteistilat sijaitsevat talon pohjakerroksessa.

Vuokraus alkaa: Kesällä 2022
Asukkaat pääsevät muuttamaan sisään: Tammikuu 2023

Iskospolku 2, Myyrmäki, Vantaa

Myyrmäkeen Metropolian kampuksen ja juna-aseman välittömään läheisyyteen rakentuu Hoas-koteja vuoden 2022 loppuun mennessä. Tähän opiskelijataloon tulee 68 yksiötä ja 56 kaksiota. Kohteen yhteiset tilat löytyvät talon alimmasta kerroksesta.

Vuokraus alkaa: Kesällä 2022
Asukkaat pääsevät muuttamaan sisään: Tammikuu 2023

Tulossa 2023-2024

Yläkiventie 4, Myllypuro, Helsinki

Yläkiventie 4, havainnekuva

Myllypuron aseman ja Metropolian kampuksen läheisyyteen valmistuu vuoden 2022 aikana uusi opiskelija-asuntokohde. Asukkaat pääsevät muuttamaan sisään vuoden 2023 alussa. Kohde muodostuu kahdesta kahdeksankerroksisesta talosta, joissa on yhteensä 84 yksiötä ja 14 kaksiota. Yksiöt ovat kooltaan 24,5 neliötä ja kaksiot 43 neliötä. Yhteistilat löytyvät talojen pohjakerroksista.

Yläkiventie 9, Myllypuro, Helsinki

Yläkiventie 9, havainnekuva

Myllypuroon Hoasin Yläkiventie 4 ja 7 kohteiden viereen valmistuu opiskelijatalo vuoden 2023 alkupuolella. Talossa on 54 kappaletta 24-25 neliöisiä yksiöitä sekä 5 kappaletta 39 neliöisiä kaksioita. Talon pesula ja varastot sijaitsevat pohjakerroksessa, sauna- ja kerhotilat terasseineen ylimmässä kerroksessa.

Myllymatkantie 7, Myllypuro, Helsinki

Myllymatkantie 7, havainnekuva

Helsingin Myllypuroon valmistuu keväällä 2023 seitsemänkerroksinen opiskelijatalo. Asunnoista 63 on 25 neliöisiä yksiöitä ja 10 on 40-42 neliöisiä kaksioita. Pesula ja varasto sijaitsevat pohjakerroksessa, sauna- ja kerhotilat terasseineen taas talon ylimmässä, seitsemännessä kerroksessa. Asukkaiden käyttöön tulee talon päätyyn seitsemän autopaikkaa.

Riihitontuntie 9, Niittykumpu, Espoo

Espoon Niittykumpuun valmistuu vuoden 2023 keväällä 228 uutta opiskelijakotia.

Vanha Talvitie 23, Kalasatama, Helsinki

Vanhan Talvitien ja Hermannin Rantatien risteykseen Verkkosaareen rakentuu 108 opiskelijakotia. Suurin osa asunnoista on yksiöitä, mutta taloon tulee myös kaksioita ja kolmioita. Saunat löytyvät talon ylimmästä kerroksesta, muut yhteistilat puolestaan seitsemänkerroksisen talon katutasosta.

Hermannin Rantatie 23, Kalasatama, Helsinki

Hermannin Rantatielle rakentuu kahdeksankerroksinen opiskelijatalo, jonka 118 asunnosta 86 on yksiöitä, 28 kaksioita ja 4 kolmioita. Juhlatila ja saunat löytyvät talon ylimmistä kerroksista, muut yhteistilat puolestaan talon 1. kerroksesta.

Muotokuvankatu 5, Kuninkaantammi, Helsinki

Kuninkaantammeen rakentuu neljän talon kohde, jonka 52 asunnosta lähes puolet on yksiöitä ja puolet kaksioita ja kolmioita.

Tee asuntohakemus