Hyppää sisältöön
Etusivu Uutiset Suomen paras asukastoimikunta -kilpailu on käynnissä

Suomen paras asukastoimikunta -kilpailu on käynnissä

Etsimme nyt koko Suomen parasta asukastoimikuntaa Suomen opiskelija-asukastoimikuntien joukosta! Onko sinun kiinteistössäsi asukastoimikunta, joka ansaitsee hehkutusta? Onko teillä parhaimmat tapahtumat, oletteko saaneet kiinteistöllänne aikaan jotain hienoa, vai onko teillä kasassa yksinkertaisesti paras porukka?

Nyt saa rehvastella! Suomen parhaimmaksi palkittu asukastoimikunta pääsee virkistäytymään elämyslahjakorteilla. Kerää asukastoimikuntasi koolle ja osallistukaa kilpailuun näin:

  1. Pohtikaa, mikä tekee juuri teistä Suomen parhaan asukastoimikunnan.
  2. Kootkaa perustelunne tekstiksi ja kuviksi, kuvakollaasiksi tai videolle.
  3. Osallistukaa kilpailuun lähettämällä vastauksenne viimeistään 13.5. täyttämällä osallistumislomake: https://link.webropolsurveys.com/S/CA981FD0D6919807

Suomen parhaan asukastoimikunnan päättää raati, joka koostuu SYL:n, SAMOK:in ja SOA:n edustajista. Paras asukastoimikunta valitaan ja voittaja julistetaan toukokuun aikana. Palkkioksi Suomen parhaan asukastoimikunnan jokainen jäsen saa maineen ja kunnian lisäksi elämyslahjakortin (arvo 50 €). Onnea kisaan!

Suomen paras asukastoimikunta -kilpailun säännöt

Kilpailun järjestäjä

Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö rs (myöhemmin Hoas tai Järjestäjä)
Pohjoinen rautatiekatu 29, PL 799, 00101 Helsinki
p. (09) 5499 00

Kilpailun idea

Suomen paras asukastoimikunta -kilpailussa osallistujat perustelevat, miksi he olisivat Suomen paras asukastoimikunta. Osallistujat toimittavat perustelut tekstinä, kuvana, kuvakollaasina tai videona Hoasille. Hoas voi jakaa kuvia tai muuta osallistumismateriaalia Instagram-tilillään @hoas_fi.

Osallistuminen

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Hoasin kiinteistöjen asukastoimikunnat.

Kilpailuun voi osallistua täyttämällä Webropol-lomakkeen.

Kaikki sääntöjen mukaisesti kuvansa lähettäneet osallistuvat valtakunnalliseen kilpailuun, jossa etsitään koko Suomen parasta asukastoimikuntaa. Valtakunnallisen kilpailun voittajan valitsee SYL:n, SAMOK:in ja SOA:n jäsenistä koostuva raati ja voittaja julkistetaan toukokuun aikana. Valtakunnallista kilpailua varten Hoas toimittaa tuomaritaholle ainoastaan osallistujien osallistumismateriaalin, ei muita tietoja.

Osallistumisaika

Osallistumisaika on 15.4.-13.5.2024.

Palkinto

Voittavan asukastoimikunnan jokainen jäsen saa 50 euron arvoisen elämyslahjakortin.

Voittajille ilmoittaminen ja voittajien julkistus

Voittavalle asukastoimikunnalle ilmoitetaan voitosta yhteydenotolla sähköpostitse tai puhelimitse asukastoimikunnan ilmoittamaan yhteyshenkilöön. Palkinto toimitetaan yhteyshenkilön ilmoittamaan osoitteeseen. Osoitteen on sijaittava Suomessa. Osoitteen lisäksi yhteyshenkilön on ilmoitettava nimensä.

Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa arvonnasta, voidaan tilalle valita uusi voittaja. Käyttämätöntä palkintoa ei korvata, eikä sitä voi muuttaa rahaksi.

Kilpailun tulos julkistetaan Hoasin Instagram-tilillä voittajan valitsemisen jälkeen. Voittavan asukastoimikunnan kiinteistön nimi tai muu kutsumanimi voidaan julkaista Hoasin Instagram-tilillä, internet-sivuilla tai muissa vastaavissa medioissa ilman erillistä suostumusta.

Sääntöjen sitovuus

Nämä säännöt sitovat kaikkia osallistujia. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä. Arvonnan Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Järjestäjällä on oikeus hylätä arvontaan sääntöjen vastaisesti tai vilpillisesti toimivat osallistujat.

Järjestäjän vastuu

Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjien vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

Instagramin vastuuvapaus

Kilpailu ei ole millään tavoin Instagramin rahoittama, suosittelema tai hallinnoima, eikä se liity mitenkään Metaan.

Osallistumalla arvontaan jokainen osallistuja vapauttaa Instagramin kaikesta vastuusta kilpailuun liittyen.

Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö rs
Pohjoinen Rautatiekatu 29
PL 799
00101 HELSINKI

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa:

Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö sr
Saara Saksanen
Pohjoinen Rautatiekatu 29
PL 799
00101 HELSINKI

Rekisterin nimi

Suomen paras asukastoimikunta -kilpailu / Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö sr

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Voittajien valinnan jälkeen pyydettäviä tietoja käytetään osallistujien osallistumisoikeuden tarkistukseen, palkintojen perille toimittamiseen, tilastoimiseen, sekä voittajan julkaisemiseen.

Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää laajimmillaan seuraavia tietoja osallistujasta:

nimi
osoite
sähköpostiosoite
puhelinnumero

Säännönmukaiset tietolähteet

Edellä mainitut tiedot kerätään arvonnan voittajilta arvonnan suorittamisen jälkeen.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Asiakastietoja ei luovuteta Järjestäjän tai sen lukuun toimivien palvelua ylläpitävien tai kehittävien tai yhteistyössä toimivien kolmansien osapuolien ulkopuolelle. Tietoja ei siirretä tai luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä.

Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä.


Sinulla näyttäisi olevan mainosten estäjä päällä (esim. Ad Block).

Jotta voisimme taata että sivusto toimii oikein, suosittelemme laajennuksen ottamista pois päältä.