Hyppää sisältöön
Etusivu Uutiset Oletko jo ottanut käyttöösi kotisi huippunopean nettiyhteyden?

Oletko jo ottanut käyttöösi kotisi huippunopean nettiyhteyden?

Hoas-asuntosi vuokraan sisältyy DNA:n toimittama Hoasnet 200M -nettiyhteys, josta riittää kaistaa esimerkiksi etäopiskeluun, Teams-videopuheluihin, suoratoistopalveluiden katseluun sekä nettipeleihin. Hoasnet 200M on valmiiksi käytettävissäsi kotonasi ilman erillistä liittymätilausta.

Ja jos haluat nauttia vielä nopeammasta nettiyhteydestä, voit tilata minkä muun DNA:n toimittaman liittymänopeuden Hoas-asukkaan etuhintaan osoitteessa dna.fi/hoas.

Näillä vinkeillä varmistat, että voit käyttää nettiä huoletta

  1. Valitse riittävä nopeus netille. Jos käytät nettiä esimerkiksi etätöihin tai etäopiskeluun, kannattaa valita heti nopeampi nettiyhteys, jotta videopuhelut sujuvat pätkimättä ja tiedostot latautuvat nopeasti. Tarve korkeammalle nopeaudella kasvaa, jos etäilijöitä on saman katon alla useampi.
  2. Varmista, että nettiin yhdistetyt laitteet ovat ajan tasalla. Teknologia kehittyy ja nettipalvelut kehittyvät jatkuvasti, eikä esim. iäkäs WiFi-modeemi tai tietokone pysy kehityksen mukana. Jos käytössäsi olevalle laitteelle ei tule enää järjestelmä- ja tietoturvapäivityksiä, se tekee laitteesta haavoittuvaisen verkkohyökkäyksille.
  3. Huolehdi tietoturvasta. Suojaa kotisi WiFi-verkko aina salasanalla ja kaikki nettiin yhdistetyt laitteet kannattaa aina suojata virusturvalla.

Kaipaatko lisää apua? DNA Apuri auttaa puhelimessa, chatissa ja paikan päällä. Tutustu DNA Apuri -palveluihin osoitteessa dna.fi/apuri.


Sinulla näyttäisi olevan mainosten estäjä päällä (esim. Ad Block).

Jotta voisimme taata että sivusto toimii oikein, suosittelemme laajennuksen ottamista pois päältä.