Hyppää sisältöön
Etusivu Uutiset DNA Vinkki: DNA auttaa kierrättämään vanhan elektroniikan vastuullisesti

DNA Vinkki: DNA auttaa kierrättämään vanhan elektroniikan vastuullisesti

Löytyykö kotoasi vanha puhelin, tabletti tai älykello, joka on jäänyt kaapin pohjalle? Tai käytätkö Hoas-asuntoosi kuuluvaa 200 Mbit/s nettiyhteyttä yli 4 vuotta vanhalla WiFi-modeemilla, joka voi olla energiasyöppö ja tietoturvariski? Mieti tätä: mitä jos auttaisit kierrättämään niiden valmistukseen käytetyt arvokkaat raaka-aineet? Älä jätä vanhoja laitteita pölyttymään nurkkiin tai stressaa kierrätyksen hankaluudesta – anna DNA:n auttaa!

Löytyykö kotoa vanhoja puhelimia, tabletteja tai älykelloja?

Voit tuoda vanhan päätelaitteen koska tahansa DNA Kauppaan kierrätettäväksi. DNA huolehtii silloin siitä, että kierrätettävät laitteesi käsitellään tietoturvallisesti ja kaikki mahdolliset henkilökohtaiset tietosi poistetaan sekä arvokkaat raaka-aineet otetaan talteen. Lisäksi DNA antaa vanhoista ehjistä puhelimista, tableteista ja valikoiduista älykelloista reilun DNA Vaihtohyvityksen sekä auttaa uusien laitteiden valinnassa.

Joten seuraavalla kerralla, kun olet matkalla kauppaan, ota mukaasi myös vanha puhelin tai modeemi. Tarkista näppärimmän matkan päässä oleva DNA Kauppa ja aukioloajat osoitteessa dna.fi/dnakaupat. Voit lukea lisää laitteiden kierrätyksestä DNA:n nettisivuilta.

DNA Kaupassa voit kierrättää vanhat laitteesi ja saat apua uuden valintaan.

Sinulla näyttäisi olevan mainosten estäjä päällä (esim. Ad Block).

Jotta voisimme taata että sivusto toimii oikein, suosittelemme laajennuksen ottamista pois päältä.