Hyppää sisältöön
Etusivu Uutiset Opiskelijapuutarhuri 2023 kilpailu on käynnissä

Opiskelijapuutarhuri 2023 kilpailu on käynnissä

Oletko #opiskelijapuutarhuri2023? Osallistu kisaan ja voita puutarhatarvikkeita tai 200 € lahjakortti!

Rakastatko tuoreen mullan tuntua käsissäsi? Ovatko värikkäät kukkaistutukset intohimosi vai oletko ehkä hullaantunut hyötykasveista? Jos nyökyttelit näille kysymyksille, saatat olla etsimämme vuoden 2023 opiskelijapuutarhuri!

Etsimme tänäkin kesänä vuoden opiskelijapuutarhuria ja osallistumiseen kelpaavat kaikenlaiset istutukset. Puutarhasi voi olla esimerkiksi yrttilaatikko ikkunalaudalla, kesäkukkia parvekkeella tai lavatarha takapihalla. Lähetä meille kuva istutuksistasi 25.8. mennessä ja voit voittaa puutarhatarvikepaketin tai jopa 200 € lahjakortin puutarhaliikkeeseen!

Me arvomme paikallisten osallistujien kesken puutarhatarvikepaketteja ja valtakunnallisen kilpailun voittaja, Suomen opiskelijapuutarhuri 2023, palkitaan puolestaan lahjakortilla puutarhaliikkeeseen.

Ota 1-2 kuvaa istutuksistasi ja osallistu arvontaan

Ota 1-2 kuvaa viljelyksistäsi ja lähetä ne meille Instagramissa DM:llä. Kaikkien 25.8. mennessä osallistuneiden kesken arvotaan kaksi puutarhatarvikepakettia (arvo noin 47 €).

Kaikkien joukosta valitaan myös koko Suomen opiskelijapuutarhuri 2023

Hoasin oman arvonna lisäksi opiskelijapuutarhureita palkitaan muissakin opiskelijakaupungeissa ympäri Suomen (katso #opiskelijapuutarhurit2023). Lisäksi kaikkien osallistujien keskuudesta valitaan koko Suomen opiskelijapuutarhuri 2023, joka palkitaan 200 € lahjakortilla puutarhamyymälään. Lahjakortin voittaja eli Suomen opiskelijapuutarhuri 2023 julkistetaan elokuun lopussa.

Opiskelijapuutarhurit 2023 -arvonnan säännöt

Arvonnan järjestäjä

Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö rs (myöhemmin Hoas tai Järjestäjä)
Pohjoinen rautatiekatu 29, PL 799, 00101 Helsinki
p. (09) 5499 00

Arvonnan idea

Opiskelijapuutarhurit 2023 -arvonnassa osallistujat ottavat kuvan/kuvia istutuksistaan ja toimittavat ne Hoasille. Hoas voi jakaa kuvia Instagram-tilillään. Voittajat valitaan arvalla kuvia lähettäneiden kesken.

Osallistuminen

Arvontaan voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt.

Arvontaan voi osallistua lähettämällä 1-2 kuvaa omista istutuksistaan Instagramin yksityisviestillä @hoas.fi-käyttäjälle.

Osallistumalla Opiskelijapuutarhurit 2023 -arvontaan osallistuja antaa Hoasille luvan julkaista kuvansa Hoasin Instagram-tilillä @hoas.fi.

Kaikki sääntöjen mukaisesti kuvansa lähettäneet osallistuvat myös automaattisesti valtakunnalliseen kilpailuun, jossa etsitään koko Suomen opiskelijapuutarhuria 2023. Valtakunnallisen kilpailun voittajan valitsee maisema-arkkitehtuurin yliopisto-opettaja Aada Taipale ja voittaja julkistetaan elokuun loppuun mennessä. Valtakunnallista kilpailua varten Hoas toimittaa tuomaritaholle ainoastaan osallistujien kuvat, ei muita tietoja.

Osallistumisaika

Osallistumisaika on 7.8.-25.8.2023.

Palkinto

Kaikkien sääntöjen mukaisesti osallistuneiden kesken arvotaan yhteensä kaksi puutarhatarvikepakettia (arvo 47 €, sis. istutuslapion, puutarhasakset, kastelukannun). Mikäli palkintoa ei ole arvonnan päättyessä saatavilla, palkintona on vastaava tuote.

Arvonnan suorittaminen

Arvonta suoritetaan 28.8.

Voittajille ilmoittaminen ja voittajien julkistus

Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Instagramin viestitoiminnon kautta ja palkinto toimitetaan kunkin voittajan ilmoittamaan osoitteeseen. Osoitteen on sijaittava Suomessa. Kotiosoitteensa lisäksi voittajan on ilmoitettava nimensä.

Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa arvonnasta, voidaan tilalle arpoa uusi voittaja. Käyttämätöntä palkintoa ei korvata, eikä sitä voi muuttaa rahaksi.

Arvonnan tulos julkistetaan Hoasin Instagram-tilillä arvonnan suorittamisen jälkeen. Voittajan etunimi tai muu kutsumanimi voidaan julkaista Hoasin Instagram-tilillä, internet-sivuilla tai muissa vastaavissa medioissa ilman erillistä suostumusta. Sama koskeen valtakunnallisen kilpailun voittajaa.

Sääntöjen sitovuus

Nämä säännöt sitovat kaikkia osallistujia. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä. Arvonnan Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Järjestäjällä on oikeus hylätä arvontaan sääntöjen vastaisesti tai vilpillisesti toimivat osallistujat.

Järjestäjän vastuu

Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjien vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

Instagramin vastuuvapaus

Arvonta ei ole millään tavoin Instagramin rahoittama, suosittelema tai hallinnoima, eikä se liity mitenkään Metaan.

Osallistumalla arvontaan jokainen osallistuja vapauttaa Instagramin kaikesta vastuusta arvontakampanjaan liittyen.

Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö rs
Pohjoinen Rautatiekatu 29
PL 799
00101 HELSINKI

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa:

Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö sr
Saara Saksanen
Pohjoinen Rautatiekatu 29
PL 799
00101 HELSINKI

Rekisterin nimi

Opiskelijapuutarhurit 2023 -arvonta / Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö sr

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Voittajien valinnan jälkeen pyydettäviä tietoja käytetään osallistujien osallistumisoikeuden tarkistukseen, palkintojen perille toimittamiseen, tilastoimiseen, sekä voittajan julkaisemiseen.

Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää laajimmillaan seuraavia tietoja osallistujasta:

  • nimi
  • osoite
  • Instagram-tunnus/tilin nimi
  • sähköpostiosoite
  • puhelinnumero

Säännönmukaiset tietolähteet

Edellä mainitut tiedot kerätään arvonnan voittajilta arvonnan suorittamisen jälkeen.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Asiakastietoja ei luovuteta Järjestäjän tai sen lukuun toimivien palvelua ylläpitävien tai kehittävien tai yhteistyössä toimivien kolmansien osapuolien ulkopuolelle. Tietoja ei siirretä tai luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä.

Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä.


Sinulla näyttäisi olevan mainosten estäjä päällä (esim. Ad Block).

Jotta voisimme taata että sivusto toimii oikein, suosittelemme laajennuksen ottamista pois päältä.