Hyppää sisältöön
Etusivu Uutiset Vuokranmaksuun liittyviä huijausviestejä liikkeellä

Vuokranmaksuun liittyviä huijausviestejä liikkeellä

Polisiin mukaan Suomessa on liikkeellä tekstiviestejä, joissa tiedotetaan rästiin jääneen vuokran maksusta ja väitetään vuokranmaksutilin muuttuneen järjestelmämuutoksen seurauksena. Näiden tekstiviestien lähettäjänä näkyy ”Taloyhtiö” tai mahdollisesti jopa jonkin vuokranantajayrityksen nimi. Kyseessä on huijaus.

Nämä viestit eivät ole Hoasin lähettämiä, eikä vuokranmaksun tilinumeromme ole muuttunut. Jos olet epävarma omasta vuokratilanteestasi, ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Katso yhteystiedot ja aukioloajat

Oman vuokranmaksutilanteen voi aina tarkistaa myös asukkaiden omasta palvelusta MyHoasista.


Sinulla näyttäisi olevan mainosten estäjä päällä (esim. Ad Block).

Jotta voisimme taata että sivusto toimii oikein, suosittelemme laajennuksen ottamista pois päältä.