Hyppää sisältöön
Etusivu Uutiset Hae Hoas hostiksi viimeistään 31.5.

Hae Hoas hostiksi viimeistään 31.5.

Hoas etsii Hoas hosteja pitämään huolta kansainvälisten vaihto-opiskelijoiden asumisviihtyvyydestä 1.8.2022 – 31.5.2023 väliselle ajalle. Tavoitteena on neuvoa, olla läsnä ja luoda asumisviihtyvyyttä. Hostit toimivat vaihto-opiskelijoiden kohteissa Pasilan Junailijankujalla ja Kannelmäen Kitarajakujalla ja Klaneettitiellä.

Hoas hostit toimivat kummallakin alueella kahden hengen tiimeinä. Tiimien tehtävänä on toimia tutoreina vaihto-opiskelijoille sekä parantaa viestintää asukkaiden ja Hoasin välillä. Hoas hostit toimivat Hoasin ja vaihto-opiskelijoiden yhteyshenkilöinä auttaen heitä asumiseen liittyvissä kysymyksissä, sekä järjestävät yhteisiä tapahtumia asukkaille ja ylläpitävät Junailijankujan ja Kannelmäen Facebook-sivua.

Vastineeksi työtehtävästä saat korvauksen 300€/kk. Työtunteja kertyy noin 20-25 kuukaudessa. Saat myös kansainvälistä työkokemusta ja mahdollisuuden tavata ihmisiä eri puolilta maailmaa. Työtehtävä edellyttää asumista Junailijankujalla tai Klaneettitiellä 1.8.2022 – 31.5.2023. Hoas varaa hosteille asunnon talosta, mutta hostit maksavat vuokran itse.

Sinun tulisi olla
• reipas, sosiaalinen, ja kansainvälisesti suuntautunut
• organisointitaitoinen ja oma-aloitteinen
• erinomainen englannin kielen taidoiltasi
• Helsinkiä hyvin tunteva tutkinto-opiskelija
• toiminut asiakaspalvelutehtävissä esim. kesätöissä

Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.5.2022 osoitteeseen asukastoiminta[at]hoas.fi ja laita otsikkokenttään ’’Hoas host haku 2022 ja oma nimesi’’. Kerrothan hakemuksessa kummalle alueelle toivot pääseväsi.


Sinulla näyttäisi olevan mainosten estäjä päällä (esim. Ad Block).

Jotta voisimme taata että sivusto toimii oikein, suosittelemme laajennuksen ottamista pois päältä.