Hyppää sisältöön
Etusivu Uutiset Jätekuljetuksia myöhässä lumitilanteen vuoksi

Jätekuljetuksia myöhässä lumitilanteen vuoksi

Jäteastioita Hoasin kiinteistöissä tyhjentävä HSY tiedottaa:

HSY:n jätekuljetukset vaikeuksissa lumitilanteen vuoksi

Jäteastioiden tyhjennykset pääkaupunkiseudun ja Kirkkonummen alueella ovat tällä hetkellä pahasti myöhässä aikataulusta. Kuljettajien sairaustapaukset ja vaikea kelitilanne ovat viivästyttäneet jätekuljetuksia koko alkuvuoden ajan, mutta viime viikkojen poikkeukselliset lumisateet ovat tehneet tilanteesta erittäin haastavan.

HSY:n kuljetuspalveluiden logistiikkapäällikkö Tero Salo: ”Pian on kevät ja lumitilanne helpottaa, mutta sitä odotellessa toivomme ymmärrystä, yhteistyötä ja kärsivällisyyttä kaikilta. Kuljettajamme tekevät joka päivä parhaansa, jotta kaikkien jäteastiat saataisiin tyhjennettyä mahdollisimman pian.”


Sinulla näyttäisi olevan mainosten estäjä päällä (esim. Ad Block).

Jotta voisimme taata että sivusto toimii oikein, suosittelemme laajennuksen ottamista pois päältä.