Skip to content
Etusivu Uutiset Avainten noutaminen uuteen Hoas-kotiin

Avainten noutaminen uuteen Hoas-kotiin

Koronaviruksen tarttumisen ja tartuttamisen ehkäisemiseksi Hoasin palvelukeskus Pohjoisella Rautatiekadulla on pääosin suljettu. Palvelemme ainoastaan asukkaita, joiden vuokrasopimus on alkamassa, ja jotka tarvitsevat avaimet uuteen Hoas-kotiinsa. 

Varaudu jonottamaan avaimia hakiessasi ja ota mukaan jotain tekemistä, pientä evästä, hyvää mieltä sekä ilmasta riippuen sateenvarjo, lapaset tai tuulitakki.

Avaimia voi hakea seuraavina aikoina:

To 28.10. klo 12-16 ja pe 29.10. klo 10-16 . Jos olet tulossa hakemaan avaimia lokakuun puolella, tarkista etukäteen, että avaimesi ovat jo saatavilla.

Ma 1.11. klo 10-16 ja ti 2.11. klo 12-16.

Kun tulet Hoasin toimistolle, käytä kasvomaskia.

Jos sinulla on hengitystieinfektio- eli flunssaoireita (yskä, nuha, kurkkukipu, lihassärky tai kuume) tai epäilet itselläsi koronatartuntaa, valtuuta joku hakemaan avaimet puolestasi. Täytä valtakirja avainten noutoa varten.

Mikäli et pääse avaintenhakupäivinä hakemaan avainta, etkä pysty valtuuttamaan toista henkilöä noutamaan avaimia puolestasi, on sinun mahdollista varata aika avainten noutoon. Varattavia aikoja on tarjolla maanantaisin ja perjantaisin klo 10-15.30 välillä ja tiistaista torstaihin klo 12-15.30 välillä. Ole yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse, mikäli tarvitse ajanvarauksen avainten noutoon.

Hoida kaikki Hoasilla asumiseen liittyvät asiat verkossa tai puhelimitse. Puhelinlinjat (09 5499 00) ovat auki:

ma klo 10-16
ti–to klo 12–16
pe klo 10–16

sekä joka kuukauden ensimmäisenä ja viimeisenä arkipäivänä klo 10-16.

Sähköpostiosoitteet:

  • asumispalvelut@hoas.fi: asunnonhaku, vuokrasopimukset tai autopaikkojen vuokraaminen
  • maksut@hoas.fi: vuokrat ja vakuusmaksut
  • huolto@hoas.fi: kysymykset asunnon ja kiinteistön kunnosta tai huoneistotarkastuksista, vikailmoitukset vikailmoituslomakkeella

Jos avain unohtuu kotiin tai katoaa, käytä Securitaksen ovenavauspalvelua. Avaimen kadotessa, ole asiasta myös puhelimitse yhteydessä asumispalveluihimme, josta saat toimintaohjeet uuden avaimen saamiseksi.

Tee asuntohakemus