Hoppa till innehållet
Framsida Områden Myllypuro
 

Områden

Myllypuro (Kvarnbäcken)

Kvarnbäcken är östra Helsingfors växande pärla, som erbjuder närhet till naturen, kulturtjänster, sportmöjligheter, mångsidig service och utmärkta transportförbindelser.

Metropolias campus är beläget i Kvarnbäcken, där man också håller på att bygga Stadin AOs och Helsingin kielilukios nya lokaler. Direkta bussförbindelser tar dig snabbt från Kvarnbäcken till t.ex. Vik, Gumtäkt, Arabiastranden och Malm. Med metron färdas du enkelt till campus i centrum eller ända till Otnäs.

Kvarnbäckens köpcentrum erbjuder bastjänster såsom mataffärer och frisörer, och ett bredare utbud av tjänster finns på mindre än två kilometers avstånd i köpcentret Itis. Det finns gott om möjligheter till friluftsliv och olika motionsformer. Du kan till exempel spela bollspel i idrottshallen Pallomylly, träna friidrott eller gymnastik i idrottshallen Liikuntamylly, svettas i Understensparkens motionstrappa eller njuta av naturens frid i Hallonbergets friluftsområde. Du kan ta en simtur i Östra centrums simhall eller vid Marudds strand. Det aktivitetsfyllda Kulturcentret Stoa och Östra centrums bibliotek är också belägna i området.

Tack vare metron och bussförbindelserna är det mycket behändigt att ta sig till och från Kvarnbäcken. Resan till Itis omfattande tjänster tar en minut med metron, och nattlivet i Berghäll kan nås på 13 minuter. Resan till Helsingfors centrum tar bara 17 minuter med metron och cirka 25 minuter med nattbuss.

Bostadsansökan

Det ser ut att du har ad blocker aktiverad.

För att garantera korrekta funktioner på sajten, vi rekommenderar att deaktivera ad blocker.