Hoppa till innehållet
Framsida För den sökande Vad ingår i hyran?

Vad ingår i hyran?

Studenthusen erbjuder naturligtvis tjänster som underlättar studentlivet. Internet är tillgängligt för alla, bastun och tvättmaskinen kan bokas utan kostnad.

Tjänster

Gratis internetanslutning

Som hyresgäst hos Hoas har du som kostnadsfri tilläggstjänst tillgång till en internetanslutning i ditt Hoas-hem. Användningen av internetanslutningen är kostnadsfri, endast nätverkskabeln och, om så önskas, routern, måste köpas själv.

Tvättstuga

Nästan alla Hoas fastigheter har välutrustade tvättstugor, där man enkelt och utan kostnad kan tvätta. Tvätturer kan behändigt bokas via det elektroniska bokningssystemet. De nyaste och senast renoverade objekten har också studieutrymmen i anslutning till tvättstugorna, där du kan tillbringa tid medan du tvättar.

Bastuturer

De flesta fastigheter hos Hoas har en bastu där hyresgästerna via det elektroniska bokningssystemet kan boka kostnadsfria bastuturer.

Vatten

Vatten ingår i hyran i alla Hoas bostäder.

El i alla delade bostäder

Elen ingår i hyran i delade bostäder. I ettor och familjebostäder ingår el i hyran i vissa bostäder. I de nyaste husen tecknar hyresgästen själv ett elavtal och kan därmed sänka sin elräkning genom att minska sin egen förbrukning. I bostadserbjudandet anges om elen ingår i hyran.

Den el som Hoas köper är alltid inhemsk vattenkraft.

Klubbrum och andra gemensamma utrymmen

Hyresgästerna hos Hoas fastigheter har bland annat tillgång till klubbrum, gym, gemensamma kök och takterrasser. Hyresgästerna organiserar sina egna aktiviteter i husets utrymmen.

Förvaringsutrymmen

Hyresgästerna använder i huvudsak förvaringsskåp i fastigheternas källare.

Bilplats

I de flesta fastigheter kan hyresgästerna reservera en bilplats. Platsernas typ, antal och pris varierar beroende på fastighet. Bilplatsen debiteras separat.

Mångsidigt fastighetsunderhåll

Om något är fel i bostaden, tar vi hand om det. De flesta underhållsåtgärder i bostäderna är kostnadsfria för hyresgästerna. Vi byter till exempel kostnadsfritt ut ett trasigt kylskåpshandtag eller slitna tätningslister.


Det ser ut att du har ad blocker aktiverad.

För att garantera korrekta funktioner på sajten, vi rekommenderar att deaktivera ad blocker.