Skip to content
Framsida Husen Kyyhkysmäki 3

Kyyhkysmäki 3

Leppävaara-Vermonniitty, Espoo

Tjänster

Property includes the following services
 • Internet: DNA
 • Tvättstuga
 • Bastu
 • Klubbrum

Fyll i bostadsansökan

Du kan söka lägenhet med lägenhetsansökan så snart din studieplats är fastställd. Ansökan är giltig i tre (3) månader från inlämningsdatum. Mer information om att ansöka till Hoas.

Bostadsansökan

Bostäder

Rum
2 st
14 - 14,5 m²
375 - 385 €/mån
Tvåa
17 st
46,5 - 53 m²
685 - 768 €/mån
Trea
3 st
61,5 m²
827 €/mån

Populära studentbostäder i gott skick i Alberga

Synnerligen eftertraktad fastighet, det är mycket sällan en lägenhet blir ledig.

Trevåningshus i rödtegel på gångavstånd från Alberga centrum, i Vallbergets naturnära miljö. Vallbergsområdet är glest bebyggt och präglas av låga flervåningshus.

Från fastigheten är det en kort promenad till köpcentret Sello, till Alberga idrottspark och till friluftsbad, simhall och ridstall. Från Alberga är trafikförbindelserna goda till hela huvudstadsregionen med såväl buss som tåg. Alberga centrum har heltäckande serviceutbud.

Till Laurea i Alberga är det en dryg kilometer från fastigheten, yrkesinstitutet Live och Omnia Alberga finns på två kilometers avstånd. Till Metropolias campus i Karamalmen är det knappt 4 kilometer. Området har direkt bussförbindelse till Aalto-​universitetets campus i Otnäs och Metropolias campus i Myrbacka.

Trivselreparationen i fastigheten slutfördes 2017 varvid köksskåp och garderober i lägenheterna sattes i skick. Golven lades om med vinylplank.

Fastigheten Kyyhkysmäki 3 har 21 lägenheter. Husets tvåor på 46–62 kvadrat passar utmärkt för par. För den som flyttar in ensam har fastigheten några kompislägenheter.

Hyresgästerna disponerar gym och hemtrevligt klubbrum i fastigheten Kyyhkysmäki 2.

Grunduppgifter

Internetleverantör
DNA
Energiklass
F
Grundrenoveringsår
-
Byggnadsår
1990
Trivselrenovering
2017

Asukasarviot

4/5 Yleisarvosana
4/514.9.2023
 • Utvärdera den allmänna atmosfären, hyresnivån, platsen och skicket på fastigheten. Skriv din recension på antingen finska, svenska eller engelska. Ta inte med information som kan identifiera dig, till exempel lägenhetsnummer. Eftersom recensioner skickas anonymt granskar vi alla recensioner som har mottagits innan de publiceras.

  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • Hidden
   This field is populated using PHP on submit
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.