Hoppa till innehållet
Framsida Nyheter Ansökningssystemet förnyas: Avbrott för bostadsansökningar 10.1–14.2.2023 

Ansökningssystemet förnyas: Avbrott för bostadsansökningar 10.1–14.2.2023 

Vi förnyar vårt system för att ansöka om bostad i syfte att framöver snabbare kunna erbjuda de sökande bostäder. Systembytet föranleder ett avbrott i handläggningen av ansökningar. Ansökningssystemet stängs ner 10.1 och öppnas igen 14.2.2023 kl. 12.

När det nya systemet öppnar måste samtliga sökande på nytt fylla i sina ansökningar. Eftersom de som ansöker om ettor kan ha väntat länge på en lägenhet kommer vi att beakta inlämningsdatum för den ursprungliga ansökningen också för den nya ansökningen – förutsatt att sökanden har fyllt i sin nya ansökan före 6.3.2023 kl. 12.

Ansök i mars om studierna börjar i höst

Om dina studier börjar i höst kan du ansöka om bostad efter systembytet. I så fall slipper du fylla i två ansökningar!  


Det ser ut att du har ad blocker aktiverad.

För att garantera korrekta funktioner på sajten, vi rekommenderar att deaktivera ad blocker.