Skip to content
Etusivu Uutiset Lokakuussa päättyneiden sopimusten vakuusmaksupalautukset

Lokakuussa päättyneiden sopimusten vakuusmaksupalautukset

Lokakuussa 2022 päättyneiden vuokrasopimusten vakuusmaksut palautetaan 15.11. – 30.11.2022 välisenä aikana.

Emme valitettavasti pysty ilmoittamaan tarkkaa yksittäisen vakuuden palautusajankohtaa. Vakuusmaksu palautetaan kuukauden kuluessa vuokrasopimuksen päättymisestä, mikäli asunto on luovutuskunnossa, avaimet on palautettu ajallaan ja oikealla tavalla Hoasin palvelukeskukseen, kaikki vuokrat ja muut maksut on maksettu sekä oikeat tilitiedot toimitettu vakuusmaksun palauttamista varten.

Mahdolliset ongelmat asunnon kunnossa, avaimissa tai veloissa viivästyttävät vakuuden palauttamista. Mikäli et ole vielä toimittanut Hoasille tilinumeroa vakuusmaksun palautusta varten, toimitathan sen pikaisesti tilitietolomakkeella: https://customer.hoas.fi/lomakkeet/tilitietolomake/

Tee asuntohakemus